Κατερίνα Λένη: Αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο απουσιάζει από το Ευτυχείτε

«Αναγκαστικά θα μπω σε καραντίνα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Λένη: Αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο απουσιάζει από το Ευτυχείτε

Εδώ και μερικές μέρες δεν βλέπουμε την Κατερίνα Λένη στην κουζίνα του Ευτυχείτε και έτσι σήμερα το πρωί, συνδέθηκε μέσω Skype με την εκπομπή και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο έχει αναγκαστεί να απουσιάσει από το πόστο της.

Συγκεκριμένα, η μαγείρισσα εξήγησε πως αναγκάστηκε να ταξιδέψει στην Γερμανία προκειμένου να διευθετήσει ορισμένες υποχρεώσεις και έτσι δεν μπορεί να εμφανιστεί στην εκπομπή.

Κατερίνα Λένη Ευτυχείτε

«Όταν κατέβηκα τον Αύγουστο στην Ελλάδα δεν ήταν ακόμη στα σκαριά η συνεργασία μας και έτσι έφυγα από τη Γερμανία αφήνοντας υποχρεώσεις. Δεν πρόλαβα να επιστρέψω εκεί για να κλείσω κάποιες υποθέσεις. Το καθυστέρησα όσο μπορούσα. Χρειάστηκε να ταξιδέψω στη Γερμανία για τρεις ημέρες, έχω κάνει πολλά τεστ, είμαι υγιέστατη, δεν υπάρχει θέμα να είμαι θετική.

Όλα τα τεστ μου ήταν αρνητικά….Παρ’ όλα αυτά όμως, επειδή θέλουμε να είμαστε σε όλα νόμιμοι και να προστατέψουμε τους πάντες, αναγκαστικά θα πρέπει να μπω σε μια καραντίνα, όσο χρειαστεί για να είμαστε απόλυτα σίγουροι», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε κάνει μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τη συμμετοχή της στο MasterChef.

Τα "καρφιά" Πλουμέντη στην Λένη - «Μαγείρεψα κι έγλειψα το δάχτυλό μου! Δεν θεωρώ ότι είναι κακό»

Η κόντρα ανάμεσα στις δυο πρώην παίκτριες του MasterChef, Κατερίνα Λένη και Μαριάννα Πλουμέντη, όπως φαίνεται μόλις άρχισε μετά τα "καρφιά" που ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε.

Συγκεκριμένα, η Μαριάννα απάντησε στην κατηγορία πως στο ριάλιτι μαγειρικής, έγλειφε τα δάχτυλά της και σέρβιρε φαγητό μέσα από την εκπομπή Happy Day και την συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Μουστάκη.

«Δεν της έδωσα το φαγητό που μαγείρεψα να το φάει με το ζόρι, ούτε την ρώτησα καν αν θέλει να δοκιμάσει. Μαγείρεψα για μένα, δοκίμασα κι έγλειψα το δάχτυλό μου».

Μαριάννα Πλουμέντη happy day

«Δεν θεωρώ ότι είναι κακό, δεν θα το έκανα σε μια κουζίνα. Και σε δοκιμασία να το έκανα δεν θα το θεωρούσα κακό γιατί στις δοκιμασίες είχαμε πολύ άγχος. Και ο Σταυρής στην οντισιόν το βούτηξε το κουτάλι πάλι μέσα, δηλαδή τι; Είναι κάποια πράγματα που γίνονται αυθόρμητα. Αν προσπαθείς να ψάξεις βαθιά κάτι για να το σχολιάσεις. Πήγε σε αυτό το κανάλι για να μαγειρεύει ή να σχολιάζει;», αναρωτιέται.