Νικολέττα Τσομπανίδου: «Ο Παναγιώτης το έχει το Battle of Couples»

Βρίσκεται στο πλευρό του στα γυρίσματα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νικολέττα Τσομπανίδου: «Ο Παναγιώτης το έχει το Battle of Couples»

Η Νικολέττα Τσομπανίδου και ο Παναγιώτης Βασιλάκος, έκαναν κοινές δηλώσεις μέσα από την αρένα του Battle of Couples και οι δυο τους έδειξαν για ακόμα μία φορά πως δεν ξεκολλάει λεπτό ο ένας από τον άλλο, ενώ η νικήτρια του The Bachelor ξεκαθάρισε πως ο νέος ρόλος του καλού της, του πάει πολύ.

O Παναγιώτης Βασιλάκος θα αναλάβει σε λίγο καιρό την παρουσίαση του νέου ριάλιτι του ALPHA, μαζί με τη Σάσα Σταμάτη - δείτε εδώ την αντίδρασή της στην συνεργασία τους - και δηλώνει έτοιμος αν και πάντα έχει δίπλα του την αγαπημένη του, η οποία του δίνει την επιβεβαίωση που χρειάζεται.

Battle of Couples Βασιλάκος

«Όταν μου είπε ο Παναγιώτης για την πρόταση από το Battle of the Couples δε χρειάστηκε να σκεφτώ τίποτα. Γιατί ήξερα πως πραγματικά το έχει και του ταιριάζει πάρα πολύ. Οπότε δε φοβήθηκα λεπτό» είπε η Νικολέττα, με τον Παναγιώτη να συμπληρώνει: «Όταν κάνουμε ένα γύρισμα και κάνουμε ένα μικρό cut, πάντα ρίχνω κοφτές ματιές και την κοιτάω και τη ρωτάω “εντάξει;” και μου λέει “πας καλά”. Δε χρειάζεται να ρωτήσω αν της στέλνει κάποιος μήνυμα στο Instagram. Την εμπιστεύομαι».

Έτσι αντέδρασε η Νικολέττα μόλις της ανακοίνωσε ο Βασιλάκος ότι θα παρουσιάζει το The Battle of Couples

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος πρόκειται να παρουσιάσει το νέο ριάλιτι του ALPHA, Battle of Couples. Πως αντέδρασε λέτε η σύντροφος του, Νικολέττα Τσομπανίδου;

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor ήταν καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας στο Happy Day και αποκάλυψε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή όλο το παρασκήνιο γύρω από την Μάχη Των Ζευγαριών.

Με την Σάσα Σταμάτη συμπαρουσιάστρια του, ο Παναγιώτης ανέφερε πως πρόκειται να δούμε έναν πραγματικό «πόλεμο» ανάμεσα στα επιλεγόμενα ζευγάρια τα οποία θα έχουν ως μοναδικό όπλο την αγάπη και το πείσμα τους.

Μέσα σε όλα φυσικά, η παρουσιάστρια τον ρώτησε πως αντέδρασε η αγαπημένη του, Νικόλ, μόλις της ανακοίνωσε το νέο του επαγγελματικό βήμα.

Τότε ο Παναγιώτης την «έδωσε» στεγνά αναφέροντας πως είπε την κλασική πλέον ατάκα της, «Θα τρελαθώ» με τον ίδιο και την Σταματίνα να ξεσπούν σε γέλια.

Φυσικά, ο Βασιλάκος επισήμανε πως η Νικόλ χάρηκε πολύ με το νέο αυτό πρότζεκτ που πρόκειται να λάβει ο αγαπημένος της και πως του εύχεται μονάχα τα καλύτερα.

The Battle of Couples παναγιώτης βασιλάκος