Βαρθακούρης για Big Brother: «Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορώ να κάνω»

Για αυτό το λόγο αποφάσισε να παρουσιάσει το ριάλιτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βαρθακούρης για Big Brother: «Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορώ να κάνω»

O Χάρης Βαρθακούρης και ο Γιάννης Βαρδής βρέθηκαν στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ, όπου μίλησαν για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, ο πρώτος αποκάλυψε για ποιο λόγο αποφάσισε να πει «ναι» στην πρόταση που του έκανε ο ΣΚΑΙ, για να παρουσιάσει το Big Brother.

«Όλα ξεκινάνε από την εκπομπή με τα ταξίδια που δεν ήθελα να την κάνω. Όταν μας είπαν ότι πρέπει να λείψουμε δύο μήνες είπε ότι δεν μπορώ να αφήσω τα κοριτσάκια μου. Είπα στην Αντελίνα αν θέλει να πάει. Δουλειά είχα, είχα πολλά live. Το κανάλι επέμεινε γιατί ήθελαν το ζευγάρι. Ο πεθερός μου ήθελε να κρατήσει τα παιδιά παραπάνω από δύο μήνες. Πήγε ανέλπιστα καλά, έπαιξαν πράγματα που δεν περίμενα. Όπως οι καβγάδες που ήταν φυσιολογικό. Αυτό έφερε τις προτάσεις από τα κανάλια, μία ήταν και το Big Brother», είπε αρχικά.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Βαρθακούρη είπε «ναι» στο Big Brother

«Δεν θυμόμουν τι θα πει reality. Ούτε την ύπαρξη του πριν από 20 χρόνια, ούτε πριν από 10. Μου είπαν αν έχω γερό στομάχι. Από τις προτάσεις που είχα ήταν η πιο μακριά από εμένα και την επέλεξα επί τούτου. Είπα να κάνω κάτι που ή θα με καταστρέψει ή θα με φτιάξει. Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορώ να κάνω.

Έπεσα στα πολύ βαθιά, με συνθήκες κορωνοϊού που δεν ευνοεί και έκανα ένα υπερεντατικό μάθημα τηλεόρασης, αλλά ψυχοφθόρο. Το καλό είναι ότι είχα έναν Ανδρέα Μικρούτσικο δίπλα μου. Με βοήθησε πάρα πολύ. Πολλές φορές έστρεψε πάνω του το βλέμμα και με βοηθούσε να κοιμάμαι ήρεμος. Μια δυο φορές με πήρε η μπάλα, αλλά τελικά ό,τι και να κάνεις θα βρουν κάτι να σε κατηγορήσουν».

Την συνέντευξη αυτή παραχώρησε λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της πρωινής του εκπομπής που θα παρουσιάζει με την Αντελίνα Βαρθακούρη.

Χάρης Βαρθακούρης: Η απάντησή του για το πόσα πληρώθηκε στο Big Brother

Ο Χάρης Βαρθακούρης αποφάσισε να κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα Q&A, δηλαδή οι φίλοι του είχαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν και να απαντήσει σε ότι εκείνοι ήθελαν. Το κοινό φαίνεται πως είχε πολλές απορίες για το Big Brother με εκείνον να λύνει όσες περισσότερες μπορεί εκτός από το πόσο πληρώθηκε από τον ΣΚΑΙ, απαντώντας... ειρωνικά.

Για την ακρίβεια, ο παρουσιαστής του Big Brother όταν ρωτήθηκε από κάποιον Follower του για το τι μισθό έπαιρνε αποφάσισε να απαντήσει κάπως έτσι:

Βαρθακούρης λεφτά Big Brother

"Πληρώθηκα με κουπόνια από Σκλαβενίτη και 8 ζευγάρια κάλτσες Πουρνάρα".

Εσάς, σας κάλυψε; Γιατί εμάς όχι...