Ανδρέας Αθανασόπουλος: «Λένε ότι μπήκα στο GNTM γιατί έχω κονέ στο Star, έναν θείο μου»

Πάντως άλλος βγήκε νικητής...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανδρέας Αθανασόπουλος: «Λένε ότι μπήκα στο GNTM γιατί έχω κονέ στο Star, έναν θείο μου»

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου», όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο GNTM 3, αλλά και στο μόντελινγκ.

«Είναι τέλειο να φωτογραφίζομαι επαγγελματικά, γιατί ουσιαστικά μπήκα στο GNTM γι’ αυτό το σκοπό. Το μόντελινγκ είναι για μένα επάγγελμα και χόμπι. Έχασα μια δουλειά στο Λονδίνο λόγω κορωνοϊού. Με έχουν καλέσει και στο Παρίσι τον Φεβρουάριο, θα δούμε. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία το Madwalk, ήταν η πρώτη μου επαγγελματική πασαρέλα, αλλά θα ήθελα να έχει κόσμο.

Θα δώσω εξεταστική, αλλά δεν έχω λιώσει στο διάβασμα. Δεν είμαι παράδειγμα προς μίμηση. Έχω βάλει περισσότερο το μόντελινγκ στη ζωή μου γιατί είναι κάτι που αγαπώ και έχει και ημερομηνία λήξης. Σπουδάζω επιστήμη οίνου, αμπέλων και ποτών στην Αθήνα.

Ανδρέας Αθανασόπουλος GNTM

«Έχω ακούσει για μένα ότι είμαι εκατομμυριούχος. Έλεγαν, όταν ήμουν στο παιχνίδι, ότι έχω κονέ στο Star, έναν θείο μου. Παιδιά, γιατί δεν βγήκα τότε; Έχω ακούσει πολλά. Είμαι απλά ένα παιδί που ζω μια φυσιολογική ζωή», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Αθανασόπουλος. Ωστόσο, ο Ηρακλής ήταν εκείνος που κέρδισε και ο Ανδρέας έγινε έξαλλος.

GNTM: Ο Ανδρέας ήθελε να φορέσει φόρεμα στον τελικό του διαγωνισμού!

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ένα μήνα σχεδόν μετά το φινάλε του GNTM 3, αποκάλυψε πως στον τελικό του ριάλιτι ήθελε να φορέσει.. φόρεμα!

Το πρωί της Παρασκευής στη Φωλιά των Κου Κου έπαιξε ένα απόσπασμα στο οποίο ο φιναλίστ του διαγωνισμού μόδας επισκέφτηκε το μαγαζί της Μαίρης Συνατσάκη και μεταξύ των άλλων, συζήτησαν για το παιχνίδι και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό.

Μάλιστα, ο Ανδρέας ομολόγησε στην Μαίρη πως «ζήλεψε» την Παρασκευή -με την οποία και φημολογείται ότι είναι ζευγάρι- στη δεύτερη φωτογράφιση του τελικού, καθώς την βάφανε και περιποιούνταν αρκετές ώρες, σε αντίθεση φυσικά με τα αγόρια του σόου.

Έτσι, τους «παρακάλεσε» να φορέσει και αυτός φόρεμα, γιατί όπως είπε και ο ίδιος, αυτό σημαίνει μόδα, να βγαίνεις από τα νερά σου και να δοκιμάζεις νέα πράγματα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα