Θεοφανία Παπαθωμά: «Ακόμη δεν έχουμε πειστεί για το εμβόλιο. Εδώ δεν έχουν πειστεί οι γιατροί.»

Σχολιάζει τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Θεοφανία Παπαθωμά: «Ακόμη δεν έχουμε πειστεί για το εμβόλιο. Εδώ δεν έχουν πειστεί οι γιατροί.»

Η Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό το πρωί της Τρίτης και μίλησε για το εμβόλιο του κορωνοϊού και την απόφαση της ίδιας αλλά και του συζύγου της Γρηγόρη Πετράκου εάν θα το κάνουν.

«Είμαστε υπέρ των εμβολίων εφόσον αποδειχτούν ότι είναι ασφαλή. Ακόμη δεν έχουμε πειστεί. Εδώ δεν έχουν πειστεί οι γιατροί. Εμείς τους γιατρούς ακούμε. Εγώ δεν έχω προσωπική άποψη, ούτε ο Γρηγόρης.

Οι ειδικοί γιατροί διεθνούς φήμης που βγαίνουν και μιλάνε δεν έχουν πειστεί. Τους παρακολουθούμε. Όταν έρθει η σειρά μου να το κάνω, θα δούμε. Αυτά είναι υποθετικά σενάρια. Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται αύριο. Κάθε μέρα τα δεδομένα αλλάζουν. Όταν θα κληθώ να αποφασίσω, εκείνη τη στιγμή θα αποφασίσω. Τα βασικά εμβόλια τα έχουμε κάνει στα παιδιά μας.

Σαν οικογένεια, εμείς ακούμε τους γιατρούς. Και αυτά που δημοσίευσε ο Γρηγόρης ήταν τα βίντεο και οι πίνακες των ειδικών. Δεν έχουμε δική μας άποψη, ούτε εγώ ούτε ο Γρηγόρης. Σαν οικογένεια φοράμε μάσκα εκεί που είναι υποχρεωτική. Σεβόμαστε τους ανθρώπους που φοβούνται. Αν δεν ήταν υποχρεωτική η μάσκα δε θα τη φορούσαμε» είπε, μεταξύ άλλων, η Θεοφανία Παπαθωμά η οποία λίγο καιρό πριν είχε σχολιάσει τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου.

Η συνέντευξη της Θεοφανίας Παπαθωμά

Ξέσπασε σε κλάματα on air η Θεοφανία Παπαθωμά - «Βλέπεις πόσο σημαντικό είναι για ένα παιδί να..»

Στον καναπέ του Dot κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου η Θεοφανία Παπαθωμά η οποία κατά την διάρκεια της συνέντευξης δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε μεταξύ των άλλων στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τον πρώην σύζυγο της, Πασχάλη Τσαρούχα ενώ πριν λίγο καιρό μίλησε για τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου.

Η Θεοφανία Παπαθωμά είπε χαρακτηριστικά: «είχαμε χωρίσει με τον Πασχάλη και απλώς συγκατοικούσαμε. Συμβιώναμε δηλαδή. Πράγμα που δεν είναι εύκολο. Είναι που λες ότι είμαι σε διάσταση αλλά προσπαθώ κιόλας να δούμε τι θα γίνει γιατί είναι και το παιδί».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν είναι πολύ τα τρία χρόνια, που διήρκησε αυτό, γιατί ο Αχιλλέας μου είπε «μόνο τρία χρόνια; Κοίταξε με! Κοίταξε με! Μόνο τρία χρόνια προσπαθούσες;». Οπότε δεν είναι καθόλου πολύ, είναι λίγο για κάποιους άλλους. Βλέπεις πόσο σημαντικό είναι για ένα παιδί και πως το βιώνει από τα δικά του μάτια».