Γιώργος Χρυσοστόμου: «Στα 16 μου παρενοχλήθηκα σεξουαλικά, μου έλεγε πως αν δεν συμβεί «αυτό», θα σε καταστρέψω.»

Η καταγγελία - σοκ του ηθοποιού για άνθρωπο του θεάτρου

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Χρυσοστόμου: «Στα 16 μου παρενοχλήθηκα σεξουαλικά, μου έλεγε πως αν δεν συμβεί «αυτό», θα σε καταστρέψω.»

Σαν βόμβα έσκασε η αποκάλυψη του ηθοποιού Γιώργου Χρυσοστόμου στο Θέμα 104,6για σεξουαλική παρενόχληση στα 16 του χρόνια από άνθρωπο του θεάτρου.

Ο ηθοποιός όπως ανέφερε ζούσε σε ένα χωριό της Ρόδου και η κατάσταση ήταν δύσκολη σε αυτά τα ζητήματα. Σαν παιδί έκανε τα πρώτα του βήματα στο θέατρο του χωριού όταν συνέβη το περιστατικό που όπως δηλώνει δεν μπορούσε να το αποκαλύψει σε κανέναν.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Χρυσοστόμου για σεξουαλική παρενόχληση

«Με απειλούσε. Με έπαιρνε τηλέφωνα, μου έστελνε μηνύματα. Μου έλεγε πως αν δεν συμβεί… αυτό, θα σε καταστρέψω. Εγώ δεν είπα τίποτα σε κανέναν, αυτός είχε σχέση με το θέατρο. Αν μιλούσα στους γονείς μου, δεν θα με άφηναν να φύγω από εκεί και να κάνω αυτό που θέλω. Αν μπορούσα να μιλήσω στους γονείς μου, θα ήταν τελείως διαφορετικά. Δεν είμαι δυνατός, φοβήθηκα πάρα πολύ.

Το θέμα είναι ο κόσμος να αρχίσει να μιλάει, να το μάθει να το κάνει από παιδί. Πρέπει οι γονείς να λένε στα παιδιά τους, “θα μου λες, θα μου λες”. Πρέπει να λένε τι έγινε στο σχολείο», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Χρυσοστόμου που πρόσφατα είχε κάνει ακόμα μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

χρυσοστόμου

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Χρυσοστόμου

Σπούδασε υποκριτική και θέατρο στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος όπου πέρασε πρώτος με υποτροφία και απ'όπου και αποφοίτησε το 2001.

Πραγματοποίησε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στη σειρά 504 χλμ. βόρεια της Αθήνας, αλλά έγινε γνωστότερος στο ευρύ κοινό μέσα από του ρόλους στις σειρές S1ngles 2, S1ngles 2 1/2, S1ngles 3 και L.A.P.D. στο κανάλι MEGA. Το 2014 βραβεύτηκε με το Βραβείο Χορν, για τη ερμηνεία του στη θεατρική παράσταση Mistero Buffo