Γιάννης Βασιλώττος για Άγριες Μέλισσες: "Όχι, τίποτα από αυτά τα δυο δεν θα γίνει"

Διαψεύδει δυο μεγάλα spoil που κυκλοφορούν για την σειρά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιάννης Βασιλώττος για Άγριες Μέλισσες:

Χωρίς να το γνωρίζουν, ο Γιάννης Βασιλώττος και ο Βασίλης Αλεξανδρής, έχουν κοινές καταβολές ζωής και κατάφεραν να ξεπεράσουν πολλά εμπόδια μέχρι να βγουν τα όνειρά τους αληθινά. Ο Βαμβακάς, μπαμπάς και junior από τις “Άγριες Μέλισσες” είναι ένα εκρηκτικό “δίδυμο” και στην κανονική τους ζωή και φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί στο YOU, δίνοντας μια αποκαλυπτική συνέντευξη με ειλικρίνεια και χιούμορ.

Ο γάμος, οι γυναίκες, τα φλερτ, το σεξ αλλά και ο έρωτας, οι γονείς τους, οι δυσκολίες, τα καλά και άσχημα σχόλια που έχουν εισπράξει και οι εξελίξεις στη σειρά, όπου οι σχέσεις κλονίζονται και οι χαρακτήρες δοκιμάζονται όσο καμιά άλλη φορά, σε πρώτο πλάνο!

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Φωτογραφίες: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Styling: Ilias Wia

Make up/Ηair: Στέλλα Δροσουλάκη

Οι αποκαλύψεις του Γιάννη Βασιλώττου για τις Άγριες Μέλισσες

Βασιλώττος  Άγριες Μέλισσες

Ας πάμε στη σειρά. Ο Μπάμπης από εδώ και πέρα θα αντιμετωπίσει ακόμα μεγαλύτερες δυσκολίες;

Γ. Έτσι κι αλλιώς ο Μπάμπης από τότε που γεννήθηκε δύσκολα περνάει. Είναι πολύ ανοιχτό και ελεύθερο πνεύμα και τίποτα δεν μπορεί να τον τρομοκρατήσει. Ακόμα και όταν ήρθε στο σπίτι του ο Νικηφόρος και τον απείλησε με όπλο, δεν φοβήθηκε για τη ζωή του όσο για την Ασημίνα, γιατί κατάλαβε ότι ζει δίπλα σε έναν πολύ επικίνδυνο άνθρωπο. Θέλει να την βλέπει χαρούμενη, γιατί αυτό της αξίζει. Την αγαπά βαθιά, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Το μόνο ίσως που φοβάται αυτήν τη στιγμή είναι να μην πάει φυλακή μετά το μπλέξιμο που είχε με τον Κωνσταντή και τον Μελέτη.

Θα συγκατοικήσει η Ασημίνα μαζί του; Θα μείνει έγκυος όπως γράφτηκε;

Γ. Όχι τίποτα από τα δύο δεν θα γίνει. Μπορεί αν ήταν άλλες οι συνθήκες να την έπαιρνε μαζί με το παιδί και να πήγαιναν να ζήσουν σε μια άλλη χώρα, αλλά δεν θα έμεναν στο ίδιο σπίτι στο χωριό.

Βαγγέλη εκεί που ως Κυριάκος έστρωσες τη ζωή σου και έγινες ένας καθωσπρέπει οικογενειάρχης, ανατρέπονται πολλά, μια με τον Μπάμπη και μια με την Ουρανία που θα γίνει πια επιχειρηματίας.

Είναι άχαρα αυτά που του συμβαίνουν και θα λειτουργήσει μερικές φορές άγαρμπα. Δυσκολεύομαι να παίξω τον ρόλο, γιατί ως Βαγγέλης είμαι πολύ ανοιχτόμυαλος σε αυτά τα θέματα με τις γυναίκες. Ως Κυριάκος θα υπολογίσω το τι θα πει αρχικά ο κόσμος, έχω γίνει ξαφνικά συντηρητικός. Θα δυσκολευτώ πολύ με την Ουρανία, θα τραβήξουμε μεγάλο ζόρι!

Φυλακή θα πάει ο Μπάμπης;

Γ. Φυλακή όχι αλλά θα βρεθεί στο κρατητήριο και θα πέσει στα χέρια του Βόσκαρη. Δεν θα “μασήσει” όμως.

Δείτε εδώ backstage βίντεο από την φωτογράφισή του με τον Βασίλη Αλεξανδρή!

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!