Φαίη Κοκκινοπούλου και Φάνης Παυλόπουλος «αδειάζουν» τον Κιμούλη - «Γελάνε τα θεατρικά σανίδια»

«Μιλάω με συμφοιτητές που κλαίνε με λυγμούς γιατί θυμήθηκαν τι ζούσαμε στη σχολή του»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φαίη Κοκκινοπούλου και Φάνης Παυλόπουλος «αδειάζουν» τον Κιμούλη - «Γελάνε τα θεατρικά σανίδια»

Ο απόλυτος χαμός έχει γίνει μετά τις καταγγελίες για τον Γιώργο Κιμούλη για εργασιακό εκφοβισμό, με την Φαίη Κοκκινοπούλου και τον Φάνη Παυλόπουλο να δίνουν την απάντηση τους.

Όλα ξεκίνησαν από την δημόσια αποκάλυψη της Ζέτας Δούκας προς το πρόσωπο του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, όταν η ίδια τον κατήγγειλε για εκφοβισμό.

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Κιμούλης προχώρησε σε μήνυση, κάτι που εξόργισε ακόμη περισσότερο τους ηθοποιούς και μη.

Μια από αυτούς είναι η Φαίη Κοκκινοπούλου, η οποία τον «άδειασε» μέσω από σχετική της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Με μήνυση στη Ζέτα Δούκα απάντησε ο θιγόμενος Κιμούλης. Ο θιγόμενος Γιώργος Κιμούλης. Αυτό θα πει θράσος. Γελάνε τα καμαρίνια, οι κουίντες και τα θεατρικά σανίδια».

 Φαίη Κοκκινοπούλου για Κιμούλη

Μετά από λίγο, ακολούθησε και ο ηθοποιός Φάνης Παυλόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε τη δική του εμπειρία στη σχολή του Γιώργου Κιμούλη, μέσα από μια ανάρτηση: «20 χρόνια μετά. 3 χρόνια στη σχολή του. 3 χρόνια με φόβο, κατάχρηση εξουσίας, ταπείνωση, μισογυνισμό, χειραγώγηση, εκμετάλλευση, κλάματα, δουλοπρέπεια, τοξικότητα, ψυχολογική βία, τσακωμούς.

Διέλυσε ένα ολόκληρο έτος, φιλίες, κατέστρεψε προσωπικότητες, γιατί έτσι γούσταρε και γιατί μπορούσε. Την τελευταία ώρα μιλάω με συμφοιτητές που κλαίνε με λυγμούς γιατί θυμήθηκαν τι ζούσαμε αυτά τα χρόνια στη σχολή του. Σήμερα συνειδητοποίησα γιατί, όταν κάποιοι με ρωτάνε σε ποια δραματική σχολή να δώσουν εξετάσεις, δίνω πάντα την ίδια απάντηση. "Σε καμία"».

Φάνης Παυλόπουλος για Κιμούλη

Η Γαρμπή απαντά στον Κιμούλη - «Δεν είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου, είναι της μόδας η αλήθεια»

Η καταγγελία στον Γιώργο Κιμούλη έχει προκαλέσει τρελό σάλο, με την Καίτη Γαρμπή να δίνει την δική της αφοπλιστική απάντηση.

Δίχως σταματημό είναι αυτές τις μέρες οι καταγγελίες για κακοποίηση και παρενόχληση, με την Σοφία Μπεκατώρου να αποτελεί την γυναίκα που μίλησε ανοιχτά και ενθάρρυνε όλον τον γυναικείο πληθυσμό να ομολογήσει και να αποκαλύψει όλα όσα έχει βιώσει.

Ωστόσο, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έδωσε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με τον ίδιο να αρνείται όλες τις κατηγορίες της ηθοποιού ενώ δεν δίστασε να πει ότι έχουν γίνει «της μόδας» οι καταγγελίες όπως αυτή που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου.

Η Καιτή Γαρμπή φαίνεται να εξοργίστηκε από αυτήν του την δήλωση για αυτό και του απάντησε δημόσια μέσω από μια μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Twitter.

Η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε συγκεκριμένα: “Δεν είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου, είναι της μόδας η αλήθεια”.

Η Καίτη Γαρμπή απαντά στον Γιώργο Κιμούλη