Αφοπλιστική η Άλκηστις Πρωτοψάλτη - «Έμεινα άναυδη με τον κ.( ; ) Κιμούλη»

Η ανάρτηση της σχετικά με όλα όσα έχουν ακουστεί για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αφοπλιστική η Άλκηστις Πρωτοψάλτη - «Έμεινα άναυδη με τον κ.( ; ) Κιμούλη»

Χαμό έχει προκαλέσει ο Γιώργος Κιμούλης με την απάντηση που έδωσε στην καταγγελία της Ζέτας Δούκας, με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη να παίρνει δημόσια θέση και να απαντά.

Μετά την σοκαριστική αποκάλυψη της ηθοποιού για τον σκηνοθέτη, ο ίδιος απάντησε με μήνυση ενώ δεν δίστασε να δηλώσει πως “είναι της μόδας καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου”.

Η Καίτη Γαρμπή ήταν η πρώτη που έδωσε την απάντηση της στο συγκεκριμένο σχόλιο ενώ λίγο αργότερα θέση πήρε και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα instastory «αδειάζοντας» με την σειρά της τον Γιώργο Κιμούλη.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «”Είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώτου” δήλωσε ο κ. Κιμούλης. Της μόδας. Τύπου Μπεκατώρου. Δε χρειάζεται τίποτα περισσότερο. Τα είπε όλα ξεκάθαρα. Έμεινα άναυδη με τον κ.(;) Κιμούλη».

Άλκηστις Πρωτοψάλτη για Κιμούλη

Ψαρράς και Χρυσικού επιβεβαιώνουν την Ζέτα Δούκα για την καταγγελία στον Κιμούλη

Το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” η Ζέτα Δούκα προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως στην παράσταση «Πιο κοντά» (Closer), στο Θέατρο Αθηνών το 2008 – 2009 ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης την έβρισε και την κλώτσησε.

Στην συγκεκριμένη θεατρική παράσταση μέρος είχαν πάρει και ο Νίκος Ψαρράς με την Δώρα Χρυσικού, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα της ηθοποιού και μάλιστα εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, οι δύο ηθοποιού δήλωσαν:«Ακούσαμε με προσοχή όσα κατέθεσε δημόσια η συνάδελφός μας Ζέτα Δούκα περιγράφοντας την οδυνηρή εμπειρία της και τα όσα υπέστη από συγκεκριμένο άνθρωπο του θεάτρου κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης “Closer” στην οποία συμμετείχαμε κι εμείς.

Δυστυχώς ήμασταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά που ανέφερε. Από το βάθος της καρδιάς μας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τη Ζέτα και την συγχαίρουμε για το θάρρος της. Τέλος είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε στις αρμόδιες αρχές οποτεδήποτε κληθούμε. Νίκος Ψαρράς – Δώρα Χρυσικού».

Ψαρράς και Χρυσικού επιβεβαιώνουν την Ζέτα Δούκα για την καταγγελία στον Κιμούλη