Ένταση στο Πρωινό: Η Φαίη Σκορδά «έκοψε» τις δηλώσεις της Εβελίνας Παπούλια

«Με εξέθεσες, γλυκιά μου είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα!»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ένταση στο Πρωινό: Η Φαίη Σκορδά «έκοψε» τις δηλώσεις της Εβελίνας Παπούλια

Αδιανόητη ήταν η ένταση το πρωί της Τετάρτης στο Πρωινό, όταν η Φαίη Σκορδά «έκοψε» τις δηλώσεις της Εβελίνας Παπούλια σχετικά με την καταγγελία της Ζέτας Δούκα στον Γιώργο Κιμούλη.

Η παρεξήγηση ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Εβελίνα Παπούλια

Πιο συγκεκριμένα, στο απόσπασμα που μιλάει η Εβελίνα Παπούλια ακούγονται τα εξής:«Εγώ τους ξέρω και τους δύο, και την Ζέτα και τον Γιώργο. Δεν έχω να πω κάτι. Αν πω κάτι για τον Γιώργο θα είναι σαν να αναιρώ αυτά που λέει η Ζέτα, αν πω κάτι για την Ζέτα θα αναιρέσω αυτά που είπε ο Γιώργος. Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα είναι εντελώς δικά τους, δηλαδή είναι κάτι πολύ προσωπικό, είναι προσωπική η διαδρομή. Εγώ δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με κανέναν από τους δύο, οπότε δεν έχω κάτι που να μου έχει συμβεί χοντρό.

Τα θεωρώ κακές στιγμές. Γενικά είμαι από τους ανθρώπους που δεν αφήνω πολλά περιθώρια, η αντοχή μου φτάνει στις 2 επιθέσεις. Εγώ έχω μεγαλώσει στρατιωτικά, ήμουν χορεύτρια κλασικού με μια πολύ δύσκολη δασκάλα, την πιο σκληρή δασκάλα που υπήρχε. Εγώ την λάτρευα, δεν έχει σημασία και ήταν όλο αυτό στο πλαίσιο της πειθαρχίας».

Όταν ακούστηκαν τα παραπάνω, η Φαίη Σκορδά ενοχλημένη «έκοψε» τις δηλώσεις σχολιάζοντα: «Ωραία, καταλάβαμε τη θέση της κα Παπούλια. Το έκοψα γιατί δεν είναι της παρούσης αυτή τη στιγμή. Είναι μια θέση, τη σέβομαι… αλλά τη συγκεκριμένη μέρα δεν χωρούν τέτοιου είδους τοποθετήσεις»! Ενώ νωρίτερα και η Σταματίνα Τσιτμσιλή τοποθετήθηκε επί το θέματος.

Ακούγοντας τα αυτά η Εβελίνα, κάλεσε το Πρωινό ιδιαίτερα ενοχλημένη ώστε να στηρίξει τη θέση της.

«Επειδή σε εκτιμώ, θα ήθελα να πω ότι με εξέθεσες έτσι όπως πέρασες τα λόγια μου στον αέρα και λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό… Αυτό ήταν πάρα πολύ άσχημο και αυτό που είπες ότι δεν είναι της παρούσης… Τι δεν είναι της παρούσης; Γλυκιά μου είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα. Δεν το άφησες να ακουστεί όλο το απόσπασμα. Δεν είπα εγώ κάτι για το γεγονός. Είναι ένα τραγικό γεγονός σε όποιον και αν έχει συμβεί» είπε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα η Εβελίνα Παπούλια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Istagram ώστε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση

Συγκεκριμένα η ηθοποιός έγραψε:

"Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου γιατί διαστρεβλώθηκαν τα λόγια μου από πρωινή τηλεοπτική εκπομπή!! Επ' ουδενί δεν επικροτώ τη σωματική και λεκτική βία από όποιον και αν προέρχεται και σε οποιονδήποτε χώρο!! Δεν πήρα θέση για δυο ανθρώπους που γνωρίζω και έχω συνεργαστεί μαζί τους άριστα, για ένα γεγονός που δεν ήμουν μπροστά και μου ήταν εντελώς άγνωστο!

Αυτό δεν σημαίνει επ' ουδενί ότι εγκρίνω από τον οποιονδήποτε τέτοια συμπεριφορά! Δεν είναι η ώρα για να αναζητούνται τρόποι για να ανέβουν οι τηλεθεάσεις παρερμηνεύοντας δηλώσεις και τοποθετήσεις. Είναι η ώρα που η όποια μορφή βίας από όποιον και αν προέρχεται πρέπει να ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ!!".

εβελίνα παπούλια