Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μιμή Ντενίση: «Ο Κιμούλης έχει φήμη ότι φέρεται άσχημα, είναι κι άλλοι»

«Θα τον συμβούλευα να βγει και να ζητήσει συγγνώμη»

Μιμή Ντενίση: «Ο Κιμούλης έχει φήμη ότι φέρεται άσχημα, είναι κι άλλοι»
News 27.01.2021 13:39
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Καλεσμένη στο Πρωινό το πρωί της Τετάρτης ήταν η Μιμή Ντενίση, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καταγγελία της Ζέτας Δούκα στον Γιώργο Κιμούλη και σχολίασε πως αυτή η φήμη υπάρχει.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός που γνωρίζεται πάνω από δέκα χρόνια με την Κατερίνα Γερονικολού - η οποία μίλησε επίσης για άσχημη συμπεριφορά του ηθοποιού - αποκάλυψε πως η φήμη για τον Γιώργο Κιμούλη υπάρχει, και υπάρχουν κι άλλοι που φέρονται άσχημα.

Όσα δήλωσε η Μιμή Ντενίση για τον Γιώργο Κιμούλη

«Εγώ μιλάω πάντα ειλικρινά. Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Μέσα στο θέατρο ξέρουμε ποιοι είναι οι άνθρωποι οι εύκολοι, οι αγαπημένοι των ηθοποιών. Και ποιοι είναι οι δύσκολοι.

Η πρώτη απάντηση που θα δώσω είναι ότι αν κοιτάξεις τους θιάσους, όπου δεις και πηγαίνουν όλοι οι ηθοποιοί, σημαίνει ότι υπάρχει καλή σχέση. Ο Γιώργος είναι ένας δύσκολος θιασάρχης. Εγώ προσωπικά έχω καλή σχέση με τον Γιώργο. Δεν έχουμε συνεργαστεί στο θέατρο. Δεν τον ξέρω πως λειτουργεί με τους συνεργάτες του. Αυτό που ξέρω είναι τις κοπέλες.

Η Γερονικολού είναι μαζί μου 10 χρόνια. Είναι παιδί μου, είναι τέλειος συνεργάτης. Τη Ζέτα την ξέρω και την εκτιμώ πάρα πολύ. Δε πιστεύω ότι καμία γυναίκα βγαίνει και λέει ψέματα που θίγουν και την ίδια. Καμία δε θα το κάνει. Ποια ηθοποιός θα βγει να πει ότι την κλώτσησαν;

Και συνεχίζει «Ο Γιώργος δεν είναι ο μόνος που έχει τη φήμη πως δε φέρεται καλά στους ηθοποιούς. Έχει τη φήμη ότι φέρεται άσχημα. Και άλλοι. Όχι μόνο ο Γιώργος. Εγώ ξέρω ποιοι είναι αυτοί. Στο θέατρο γνωριζόμαστε. Η Γερονικολού μου είχε πει ότι είναι στα δικαστήρια, γιατί της χρωστούσε τα χρήματά της από την παράσταση. Έτσι ξέρω. Δεν είχαμε μιλήσει για άλλα πράγματα.

Και ο Γιώργος και άλλοι ηθοποιοί και κάποιοι σκηνοθέτες φέρονται σκληρά και άσχημα στους ηθοποιούς. Σε μια πρόβα μπορεί να γίνουν πολλά. Εγώ έχω φωνάξει πολλές φορές. Η παράσταση είναι κάτι άλλο. Ο άλλος μπροστά σε 500 άτομα μπορεί να πάθει και την καρδιά του αν του πεις τίποτα... Θα συμβούλευα τον Γιώργο Κιμούλη να ζητήσει συγγνώμη».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φαίη Ξυλά για Γιώργο Κιμούλη: «Ήταν ίσως η χειρότερη και πιο ψυχοφθόρα συνεργασία μου»

Ψαρράς και Χρυσικού επιβεβαιώνουν την Ζέτα Δούκα για την καταγγελία στον Κιμούλη

Share