Θάνατος Παντελίδη: Νέα στοιχεία στο φως από την οικογένεια του τραγουδιστή

Υπάρχει μάρτυρας που δεν έχει καταθέσει ακόμα

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Θάνατος Παντελίδη: Νέα στοιχεία στο φως από την οικογένεια του τραγουδιστή

Νέα στοιχεία στην υπόθεση θανάτου του Παντελή Παντελίδη βγήκαν στο φως μέσα από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή κατέθεσε στοιχεία στο δικαστήριο τα οποία όμως απορρίφθηκαν.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Απόστολος Λύτρας, ήταν καλεσμένος σήμερα στις "Αλήθειες με τη Ζήνα" και αποκάλυψε πως ο μάρτυρας δεν εμφανίστηκε πέντε χρόνια μετά, όπως ακούστηκε, αλλά είχε εμφανιστεί από το 2016.

Μάλιστα, υπάρχει αίτηση από την οικογένεια του εκλειπόντως για να πάει ο μάρτυρας να καταθέσει αλλά παρόλα αυτά αυτό δεν συνέβη ποτέ ενώ στη «φόρα» βγήκαν τα έγγραφα DNA.

Ο μάρτυρας προσπαθεί να καταθέσει από το 2016 και αυτό το χαρτί υπάρχει και στη δικογραφία. Υπάρχει φωτογραφία πως ο μάρτυρας ήταν στο σπίτι που ήταν και ο Παντελής Παντελίδης το τελευταίο του βράδυ.

Υπόθεση Παντελίδη: Δεν οδηγούσε τελικά η Φρόσω - Απορρίφθηκε η μαρτυρία

Νέες εξελίξεις έχουν σημειωθεί για την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη, σύμφωνα με τις οποίες η Φρόσω αποδείχθηκε πως δεν ήταν η οδηγός του αυτοκινήτου.

Δεν έγινε δεκτή από την Εισαγγελία η μαρτυρία που είχε κατατεθεί πρόσφατα στις Αρχές για την υπόθεση του τροχαίου με θύμα τον δημοφιλή τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα με αυτή τη μαρτυρία, το βράδυ του μοιραίου τροχαίου ο άτυχος τραγουδιστής είχε καθίσει στη θέση του συνοδηγού και όχι του οδηγού.

Ωστόσο, τώρα, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι δικηγόροι των δύο κοριτσιών, που εκείνο το βράδυ ήταν συνεπιβάτιδες του άτυχου τραγουδιστή, η μαρτυρία αυτή απερρίφθη από τις εισαγγελικές αρχές.

Ως εκ τούτου και όπως επισημαίνουν οι δυο δικηγόροι, η Εισαγγελία κατέληξε εκ νέου στο συμπέρασμα πως οδηγός εκείνο του τζιπ εκείνο το μοιραίο βράδυ, ήταν ο Παντελής Παντελίδης.