Νικολέττα Ράλλη: Παραδέχθηκε πως έπεσε θύμα βίας στον εργασιακό της χώρο

«Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην το έχει βιώσει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νικολέττα Ράλλη: Παραδέχθηκε πως έπεσε θύμα βίας στον εργασιακό της χώρο

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Νικολέττα Ράλλη, παραδέχθηκε πως έχει πέσει θύμα βίας στον εργασιακό της χώρο, κάτι που όπως δήλωσε έχει συμβεί στις περισσότερες γυναίκες.

Η παρουσιάστρια αρχικά υποστήριξε τη Ζέτα Δούκα στις δηλώσεις που έκανε για την λεκτική και σωματική βία που δέχθηκε από τον Γιώργο Κιμούλη και στη συνέχεια, απαντώντας σε ερωτήσεις που της έκαναν οι διαδικτυακοί της φίλοι μίλησε για τη δική της εμπειρία.

«Έχεις δεχθεί ποτέ σεξουαλική-λεκτική-ψυχολογική βία εν ώρα εργασίας;», ρώτησε τη παρουσιάστρια κάποιος διαδικτυακός της φίλος και η απάντησή της ήταν σοκαριστική.

«Εννοείται», έγραψε η ίδια, ενώ στη συνέχεια εξήγησε σε άλλη ανάρτηση: «Νομίζω ότι δεν υπάρχει γυναίκα που να ΜΗΝ έχει δεχτεί, σε οποιονδήποτε χώρο».

Νικολέττα Ράλλη Ζέτα Δούκα
Νικολέττα Ράλλη instagram
Νικολέττα Ράλλη κακοποίηση

Ράλλη - Ανδρούτσος: «Λιώσαμε» με την πρώτη οικογενειακή τους φωτογραφία

Η Νικολέτα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος δημοσίευσαν την πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία και «λιώσαμε» με το πόσο τρυφερή είναι.

Το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων, η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με τον Μιχάλη Ανδρούτσο και την μικρή κορούλα τους.

Στην φωτογραφία απεικονίζονται οι τρεις τους και από ότι φαίνεται τραβήχτηκε στις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Λευκάδα.

Η Νικολέττα Ράλλη, που αποκάλυψε μάλιστα πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη, δημοσίευσε την γλυκιά αυτή φωτογραφία και έγραψε στην λεζάντα: «Σας είχα πει το καλοκαίρι ότι διακοπές με μωρό, ούτε στον εχθρό μου... Παρόλα αυτά δεν θα ξεχάσω ποτέ μα ποτέ μα ποτέ, αυτές τις πρώτες μας διακοπές στην Λευκάδα και το σοκ που είχε πάθει η μικρή μας, με το εκτυφλωτικό γαλάζιο της θάλασσας των Εγκρεμνών.

Εύχομαι να περάσετε υπέροχα Χριστούγεννα και ακόμα και αν δεν είναι όπως τα περιμέναμε ή τα είχαμε ονειρευτεί, να είναι γεμάτα με εκείνες τις ευχάριστες αναμνήσεις που είμαι σίγουρη ότι θα έχετε... Στα καλύτερα που έρχονται!».

πρώτη οικογενειακή φωτογραφία ράλλη-ανδρούτσος