Μαρία Κορινθίου - Μεσάνυχτα: «Υπήρξα θύμα παρενόχλησης και είδα να το χλευάζουν και να το ειρωνεύονται»

«Ξέρω ποιος θα μπορούσε να είναι και γνωρίζω ποιες γυναίκες έχει παρενοχλήσει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Κορινθίου - Μεσάνυχτα: «Υπήρξα θύμα παρενόχλησης και είδα να το χλευάζουν και να το ειρωνεύονται»

Το βράδυ της Τετάρτης, η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στα Μεσάνυχτα και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο θέμα περί παρενόχλησης και κακοποίησης.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως γνωρίζει αυτό το όνομα του θεάτρου που παρενοχλεί ηθοποιούς και πως και η ίδια έχει βιώσει παρόμοια δυσάρεστα σκηνικά σε μικρότερη ηλικία.

Αναφορικά με την δήλωση του Φώτη Σεργουλόπουλου για «τον τύπο που παρενοχλεί στο χώρο του θεάτρου» η Μαρία Κορινθίου τόνισε: «Δεν μου έχει συμβεί. Αλλά έχω ακούσει για ένα πρόσωπο. Έχω ακούσει ποιος θα μπορούσε να είναι και γνωρίζω ποιες γυναίκες έχει παρενοχλήσει. Δεν μιλάνε γιατί τώρα δεν φοβούνται για την καριέρα τους, τότε όμως φοβόντουσαν. Αυτό είναι υπόθεση των γυναικών που το έχουν υποστεί να το πούνε. Οι γυναίκες φοβούνται να μιλήσουν Και ένα μικρό ποσοστό που χλεύασε την κίνηση της Μπεκατώρου, δεν θα έπρεπε είχε γίνει αυτό.

«Έχω δεχθεί παρενόχληση. Με έχει σώσει η μαγκιά μου. Παρ ότι ήμουν 25 χρονών και είναι εύκολο ένα κορίτσι σε αυτή την ηλικία να φοβάται, ή να ντρέπεται. Με έχουν πλησιάσει. Μου είπε :«Αν δεν το κάνεις αυτό δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα και έκανα πίσω και είπα αυτό θα το δούμε». Η καρδούλα μου το ήξερε πως ένιωθα.

Υπήρξα θύμα και επίθεσης και το κοροϊδεύανε! Μίλησα για αυτό το πράγμα και οφείλουμε να λέμε κάποια πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μας. Και είδα να το χλευάζουν και να ειρωνεύονται. Είμαι άνθρωπος που δεν ανέχομαι να με χαρακτηρίζει κάποιος που δεν με ξέρει», κατέληξε η Μαρία Κορινθίου η οποία σόκαρε με την τελευταία της ανάρτηση.

Μαρία Κορινθίου - Μεσάνυχτα

Μαρία Κορινθίου: «Αν μου πουν όνομα, θα κινηθώ δικαστικά»

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον λογαριασμό της στο Instagram, ο οποίος έχει πέσει θύμα χάκερ και ξεκαθάρισε πως αν εντοπίσει τον άνθρωπο που της έστησε την απάτη, θα κινηθεί δικαστικά.

Η ηθοποιός εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί και φάνηκε να είναι πραγματικά ενοχλημένη με τον τρόπο που έχει «πειραχθεί» ο λογαριασμός της.

Όπως είπε πρόκειται για κάτι που συμβαίνει εδώ και πολλούς μήνες και ψάχνει τρόπο προκειμένου να το λύσει, ενώ και πριν από λίγο καιρό είχε απευθυνθεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

«Μου χάκαραν λογισμικά το Instagram. Δεν μου έχουν πάρει το λογαριασμό. Μου τον έχουν πειράξει με σκοπό να τον κατεβάσει το ίδιο το Instagram. Κάποια στιγμή έφυγαν 4.000 followers μέσα σε 4 μέρες. Ο κόσμος μου έλεγε ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου, δεν έκαναν follow και like. Εδώ και εννέα μήνες όσους followers παίρνω το πρωί, φεύγουν το βράδυ, αλλά το έριχνα στο ότι έχει αλλάξει το σύστημα στο Instagram. Η εταιρεία με τα εσώρουχα που συνεργάζομαι από την Ιταλία δεν με έβλεπε.

Μαρία Κορινθίου Instagram

Δεν υπήρχα στο σύστημα. Ήταν σαν να μην είχα κάνει stories. Όταν το έλεγξα έγραφε ότι ήταν συνδεδεμένο πριν 4 ώρες από άσχετο τηλέφωνο. Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος βρήκε κάτι ρώσικα μέιλ μέσα που αν κάνεις διαγωνισμό “ενοχλούν” τους followers σου και βγαίνουν σε σάιτ γνωριμιών. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιος μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία. Μου είπαν ότι είναι εσκεμμένο και γίνεται κλιμακωτά εδώ κι ένα χρόνο. Αν μου πουν όνομα, θα κινηθώ δικαστικά», είπε η Μαρία Κορινθίου.