Λύγισε στον αέρα του Ευτυχείτε ο Γιάννης Πουλόπολους - «Έκανα 8 χρόνια ψυχοθεραπεία μετά το bullying»

Αναφέρθηκε στην λεκτική βία που δέχτηκε από διευθύντρια του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λύγισε στον αέρα του Ευτυχείτε ο Γιάννης Πουλόπολους - «Έκανα 8 χρόνια ψυχοθεραπεία μετά το bullying»

Το πρωί της Πέμπτης, με αφορμή την παρενόχληση και την κακοποίηση, ο Γιάννης Πουλόπουλος δεν άντεξε και «λύγισε» στον αέρα του Ευτυχείτε.

Σε τηλεφωνική σύνδεση με την Καίτη Φίνου, η οποία με την σειρά της εξομολογήθηκε την παρενόχληση που έχει δεχτεί στο εργασιακό της περιβάλλον, ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Γιάννης Πουλόπουλος θυμήθηκε την δική του δυσάρεστη περιπέτεια.

Λύγισε στον αέρα του Ευτυχείτε ο Γιάννης Πουλόπολους

Ειδικότερα, ο Γιάννης εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή πως στο παρελθόν επί δύο χρόνια δεχόταν λεκτική βία και ένα κύμα ρατσιστικών σχολίων από την διευθύντρια του καναλιού που δούλευε.

Ο ίδιος έκανε λόγο για υβριστικά σχόλια, ρατσισμό και μια συνεχή επίθεση από την μεριά της προς το πρόσωπο της, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να καταλήγει να κλαίει, όπως δήλωσε ο ίδιος, όλη μέρα. Ωστόσο, δείτε εδώ και ένα απίστετο περιστατικό στον αέρα του Ευτυχείτε!

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή

Το 2016, ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε για πρώτη φορά να μιλήσει ανοιχτά για τη ζωή του. Με αφορμή τη δήλωση του Χρήστου Σιμαρδάνη, ο οποίος ανέφερε πως είναι μόνος του για περισσότερα από δέκα χρόνια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ρώτησε τον συνεργάτη της για τη δική του προσωπική ζωή.

«Εγώ πόσα χρόνια είμαι μόνος μου; Δεν είμαι καθόλου μόνος μου. Έχω μια σχέση πολύ μεγάλης διάρκειας. Είμαι πανευτυχής» ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος και ξάφνιασε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που δεν γνώριζε για την προσωπική ζωή του συνεργάτη της:«Καλέ στον αέρα θα τα μαθαίνω; Εγώ δεν το ήξερα, είδες πόσο διακριτική είμαι;» Δείτε τι είπε για τη σχέση του.