Ελένη Μενεγάκη: Η κόρη της Βαλέρια μόλις έγινε 13 χρονών

Μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Η κόρη της Βαλέρια μόλις έγινε 13 χρονών

Η Ελένη Μενεγάκη γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης της Βαλέριας η οποία σήμερα γίνεται 13 χρονών. Η παρουσιάστρια ανέβασε δύο φωτογραφίες στον λογαριασμό της.

Η παρουσιάστρια τον τελευταίο καιρό ανεβάζει πολλές από τις προσωπικές της στιγμές στον λογαριασμό της, κάτι που δεν συνήθιζε παλαιότερα.

Μάλιστα σε πολλές από τις φωτογραφίες βλέπουμε και τα παιδιά της τα οποία μεγαλώνουν και μοιάζουν ολοένα και περισσότερο στην μαμά τους. Η Ελένη Μενεγάκη στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Το κορίτσι μου μόλις έγινε 13. Χρόνια πολλά Βαλέρια! Να χαμογελάς, να ονειρεύεσαι και να εκφράζεσαι όπως εσύ ξέρεις!»

Η παρουσιάστρια διανύει μια πολύ όμορφη και ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της και αυτό φαίνεται και από την κίνηση να ανεβάσει στο Instagram οικογενειακή φωτογραφία.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

βαΛΈΡΙΑ

μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη - αποκλειστικό: Επιστρέφει στο Mega; Η μεγάλη πρόταση

“Το τι θα γίνει παρακάτω δεν το ξέρω. Όπως γίνει και όπως μου έρθει” είχε πει η Ελένη Μενεγάκη προς τους δημοσιογράφους τον χειμώνα, ερωτώμενη για τις σκέψεις της που αφορούν στο επαγγελματικό της μέλλον.

Με τις ιδιαίτερες λόγω πανδημίας συνθήκες, όντως η Ελένη αρχικά επικεντρώθηκε στο να δημιουργήσει μια νέα καθημερινότητα για εκείνη, αφιερωμένη στην οικογένεια και στον εαυτό της, κερδίζοντας έναν πολύτιμο ελεύθερο χρόνο που ποτέ ξανά δεν είχε. Φυσικά κανείς δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι θα τα αφήσει όλα στην τύχη τους, χωρίς προγραμματισμό, αφήνοντας εν ευθέτω χρόνω τους επίδοξους τηλεοπτικούς μνηστήρες.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Γι' αυτό και λίγο μετά τις γιορτές πήρε σάρκα και οστά η μυστική της συνάντηση με κορυφαίο στέλεχος του Mega, που της κατέθεσε σαφή πρόταση συνεργασίας -και όχι απλώς για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της- για την επιστροφή της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Το πώς και αν θα επέστρεφε εκείνη σε ένα format που η ίδια δημιούργησε στην ελληνική τηλεόραση και αντιγράφτηκε κατά κόρον και πώς θα το έβαζε σε άλλους πιο σύγχρονους δρόμους είναι μια συζήτηση που ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί.

Η Ελένη δεν βιάζεται να αποφασίσει, θεωρώντας πως θα περάσουν αρκετοί μήνες ακόμα μέχρι να βρει τον δρόμο που θα είναι ο κατάλληλος για να ακολουθήσει. Ακόμα και με διαφορετική εκπομπή, αλλά σίγουρα στο κανάλι που θα της παρέχει περισσότερη εμπιστοσύνη και ελευθερία κινήσεων. Και εκεί το Mega έχει προς το παρόν ένα μικρό... προβάδισμα!

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος αγόρασαν πολυτελές οίκημα

Τι και αν βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας, όπως φαίνεται η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος, έκαναν μια νέα επενδυτική κίνηση. Την είδηση μετέφερε η εκπομπή Ευτυχείτε, το πρωί της Παρασκευής και ανέφερε πως το ζευγάρι αγόρασε πολυτελές οίκημα.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο δημοσιογράφος, Γιάννης Πουλόπουλος, φαίνεται πως η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της αγόρασαν ένα ακίνητο στα βόρεια προάστια. Πρόκειται για ένα πολυτελές οίκημα που αποτελείται από τρία οροφοδιαμερίσματα.

Μάλιστα, Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος έχουν συναντηθεί ήδη με επαγγελματία διαμόρφωσης και εξοπλισμού εσωτερικών χώρων.