Φαίη Σκορδά: Διέκοψε την κουβέντα στο Πρωινό - «Δεν θέλω να δώσουμε χρόνο για τέτοιες απόψεις»

Ενοχλήθηκε με τον Γιώργο Λιάγκα

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Διέκοψε την κουβέντα στο Πρωινό - «Δεν θέλω να δώσουμε χρόνο για τέτοιες απόψεις»

Το πρωί της Πέμπτης στο Πρωινό σχολιάστηκαν τα γεγονότα περί σεξουαλικής παρενόχλησης που έχουν ταράξει την επικαιρότητα. Η Φαίη Σκορδά ωστόσο, διέκοψε την κουβέντα όταν ακούστηκε κάτι που θεώρησε ακραίο.

Πιο συγκεκριμένα, όσο οι παρουσιαστές συζητούσαν τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να δηλώσει κάτι που ακούει σε πολλές συζητήσεις.

«Έχει γίνει πολύς λόγος τις τελευταίες μέρες και υπάρχει και μια άλλη άποψη, Να την πούμε, εμένα μου αρέσει να τα λέμε όλα. Μου λένε: Καλά, αυτός τις παρενοχλούσε σεξουαλικά και αυτές γιατί καθόντουσαν; Ενήλικες γυναίκες ήταν, γιατί καθόντουσαν;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Φαίη Σκορδά, έντονα ενοχλημένη, το διέκοψε και ξεκαθάρισε:

«Ποιος την έχει αυτή την άποψη; Ποιος; Δεν θέλω καν να αναφέρομαι… Δεν θέλω να δώσουμε χρόνο για τέτοιες απόψεις. Ας υπάρχει σε κάποιες κουβέντες που όμως δεν γίνονται δημόσια σας παρακαλώ πολύ»! Ενώ νωρίτερα στην εκπομπή μίλησε η Δήμητρα Παπαδήμα για την βία που έχει υποστεί.

Γιώργος Λιάγκας: «Την Δευτέρα θα ανακοινωθεί γνωστός ηθοποιός που παρενοχλεί γυναίκες»

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις τις τελευταίες ώρες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και όπως αποκαλύφθηκε στο Πρωινό από το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά την Δευτέρα θα ανακοινωθεί πασίγνωστος ηθοποιός που παρενοχλούσε κατ' εξακολούθηση.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε: «Εδώ υπάρχουν κατηγορίες ανθρώπων πολύ σημαντικές και βλέπουμε αυτούς τους ανθρώπους να απαντάνε, αλλά είναι κατηγορίες διαφορετικού επιπέδου και σημαντικότητας. Προφανώς είναι καταδικαστέα οποιαδήποτε λεκτική συμπεριφορά, όμως εδώ έρχονται άλλες καταγγελίες όπως η ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, η οποία κάνει λόγο για πολύ γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό που εμείς πια γνωρίζουμε ποιος είναι.

Υπάρχουν κι άλλα κορίτσια που είναι έτοιμα να καταγγείλουν το ίδιο πράγμα και υπάρχει πληροφορία ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει αυτό. Μιλάμε για ένα όνομα πρώτου μεγέθους, κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός. Εγώ τον ξέρω και προσωπικά, τον είδα και το καλοκαίρι στις διακοπές και ήπιαμε και καφέ μαζί.

Εδώ μιλάμε ξεκάθαρα για σεξουαλική παρενόχληση. Δεν είναι μία γυναίκα, είναι πολλές. Μεταφέρω ρεπορτάζ, στο πλαίσιο μιας πρόβας μιας παράστασης, υπήρξε μια σκηνή που είχε σεξουαλικό περιεχόμενο το οποίο υποτίθεται πως το επαναλάμβανε με όλες αυτές τις ηθοποιούς».

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε σε αυτό το σημείο πως: «Είναι πέντε γυναίκες. Εγώ έχω μιλήσει στο τηλέφωνο και την έχω ακούσει αυτήν την ιστορία. Έκανε κάτι μπροστά τους».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ πάλι όταν έμαθα ποιος άνθρωπος είναι, έπεσα από τα σύννεφα. Μιλάμε για πολύ συμπαθή ηθοποιό. Χθες πήγανε στον δικηγόρο, αυτό λέει το ρεπορτάζ» και η Φαίη Σκορδά συμπλήρωσε: «Δευτέρα θα υπάρχουν ανακοινώσεις. Θέλουν να το κάνουν οργανωμένα. Η καθεμία είπε τη δική της ιστορία, αφορά στον συγκεκριμένο άνθρωπο, στη συγκεκριμένη παράσταση. Αυτή η παράσταση δεν ανέβηκε ποτέ. Ήταν πρόφαση».

Σε συμβάντα παρενόχλησης στο χώρο του θεάτρου αναφέρθηκε και ο Γιάννης Μπέζος,