Έλενα Χριστοπούλου: «Περιμένω να ακούσω κι άλλες ιστορίες για όσα συμβαίνουν μπροστά και πίσω από τα φώτα»

Η booker μοντέλων στηρίζει τις γυναίκες που μίλησαν

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έλενα Χριστοπούλου: «Περιμένω να ακούσω κι άλλες ιστορίες για όσα συμβαίνουν μπροστά και πίσω από τα φώτα»

Η Έλενα Χριστοπούλου που ανά καιρούς έχει δείξει την αγάπη της και την στήριξή της στις γυναίκες, έκανε μια ανάρτηση στην οποία αναφέρθηκε στα γεγονότα που έχουν ταράξει την επικαιρότητα περί σεξουαλικής κακοποίησης.

“Τίποτα τελικά… δεν είναι όπως φαίνεται! Περιμένοντας να ακούσω ακόμα πολλές ιστορίες για όλα αυτά που συμβαίνουν μπροστά και πίσω από τα φώτα για ανθρώπους που έχουν φερθεί τόσο… μα τόσο άσχημα… σε αυτό που θέλω να σταθώ είναι η υποστήριξη! Το πιο σπουδαίο από όλα όταν συμβαίνει κάτι που σε πληγώνει που σε πνίγει, και δεν μπορείς να το διαχειριστείς είναι να έχεις δίπλα σου πραγματικά γενναίους φίλους και ανθρώπους με πνεύμα, ψυχή και ζεστή μεγάλη αγκαλιά!

Όλες μαζί, όλοι μαζί μια μπουνιά στο σαθρό στο ψεύτικο και στο δήθεν! Κάτι Αλλάζει… και ο δρόμος προς το ΦΩΣ ειναι εδώ” έγραψε η Έλενα Χριστοπούλου στην ανάρτησή της.

Την ίδια στιγμή η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη δήλωσε πως είναι σε σκέψεις ώστε να κινηθεί νομικά κατά του Γιώργου Κιμούλη.

Η ανάρτηση της Έλενας Χριστοπούλου

έλενα χριστοπούλου

Γιάννης Μπέζος: «Ξέρουμε ότι υπάρχουν περιστατικά παρενόχλησης. Εκμεταλλεύονται τη θέση τους κάποιοι»

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα Mega» το πρωί της Πέμπτης και αναφέρθηκε στα περιστατικά βίας στο θέατρο τα οποία έχουν αποκαλυφθεί τις τελευταίες μέρες με πρώτη δημόσια καταγγελία αυτή της Ζέτας Δούκα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον Γιώργο Κιμούλη λέγοντας πως οι ηθοποιοί από την στιγμή που βγαίνουν από τη σχολή ξέρουν τι τρέχει στο χώρο του θεάτρου. Ωστόσο τόνισε πως είναι πέρα για πέρα αντίθετος με όλα αυτά.

«Ούτε κοινό μυστικό, ούτε κεραυνός εν αιθρία» είναι η εκτίμηση του Γιάννη Μπέζου για τα περιστατικά βίας που καταγγέλθηκαν. «Τα περίεργα παιχνίδια με το σεξ θα γνωρίζω από τότε που τελείωσα τη σχολή. Δεν τα έχω υποστεί αλλά τα έχω ακούσει. Το θεωρώ ό,τι χυδαιότερο υπάρχει να εκμεταλλεύεσαι τη θέση και να παίζεις με τις ελπίδες ενός νέου για το μεροκάματό του».

Και συμπλήρωσε: «Σε ό,τι αφορά στην κακή συμπεριφορά, πέρα από τη σεξουαλική παρενόχληση, θέματα που τα συζητάμε και τα ξανασυζητάμε, θέλω να πως ότι δεν πρέπει να καταφεύγουμε σε υπερβολές. Άκουσα πριν λίγο την αγαπητή μου Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία είπε ότι συμβαίνει στο 99% - είναι υπερβολικό αυτό. Καταλαβαίνω τη φόρτισή της αλλά είναι υπερβολικό. Εγώ έχω συνεργαστεί με πάρα πολλούς ανθρώπους, έχω θίασο εδώ και σχεδόν τριάντα χρόνια και στις τηλεοράσεις είμαι ο παλιότερος, ο πιο πολύπειρος και εκτεθειμένος, συνεργάστηκα άψογα με τους περισσότερους ανθρώπους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν συμβαίνουν αυτά. Πολλά συμβαίνουν και σε ακραία μορφή».

Απαντώντας στην ερώτηση του Ιορδάνη Χασαπόπουλου για τον Γιώργο Κιμούλη, αν ισχύουν αυτά που καταγγέλθηκαν, ο Γιάννης Μπέζος απάντησε πως μοναδικός αρμόδιος για να απαντήσει είναι ο ίδιος ο Κιμούλης. «Εγώ έχω συνεργαστεί μαζί του μια – δυο φορές, έχει έναν εκρηκτικό χαρακτήρα, όμως ο ίδιος δεν παρατήρησα τίποτα τέτοιο. Δεν θέλω να αμφισβητήσω τα λεγόμενα της κυρίας Δούκα και των υπολοίπων όμως πρέπει να ακούσω και τον ίδιο».