Ζέτα Δούκα: Η πρώτη ανάρτηση μετά τις αποκαλύψεις για Κιμούλη - «Τι δύναμη μου δώσατε!»

Ελπίζει να έκανε την αρχή να μιλήσουν κι άλλοι!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ζέτα Δούκα: Η πρώτη ανάρτηση μετά τις αποκαλύψεις για Κιμούλη - «Τι δύναμη μου δώσατε!»

Η Ζέτα Δούκα σόκαρε στον αέρα του Πάμε Δανάη όταν αποκάλυψε την κακοποίηση που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη σε παλαιότερη παράσταση τους.

Η ηθοποιός έπειτα από αυτές τις αποκαλύψεις δέχτηκε πλήθος μηνυμάτων στήριξης και με τη σειρά τους κι άλλες γυναίκες ηθοποιοί έκαναν αντίστοιχες αποκαλύψεις για παρενοχλήσεις που έχουν δεχτεί.

Σήμερα η ηθοποιός έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον λογαριασμό της όπου ευχαριστεί όσους στάθηκαν δίπλα της.

Η ανάρτηση της Ζέτας Δούκα

Είμαι βαθειά ευγνώμων για την συμπαράσταση και την αγάπη σας! Τι δύναμη μου δίνετε, να ξέρατε!

Είμαι συγκινημένη από την υποστήριξη και την αλληλεγγύη των συναδέλφων μου! Τι δύναμη και πιστη σ αυτό που εκανα μου δώσατε, να ξέρατε!

Ειμαι επιτέλους αισιόδοξη ότι οι συνθήκες σε όλους τους εργασιακούς χώρους στο εξής, θα είναι πιο καθαρές, αληθινές και αξιοκρατικές!

Ίσως η αλλαγή που περιμέναμε χρόνια να συμβεί, έχει αρχίσει και χαίρομαι πολύ που συνέβαλα σε αυτό!Αναμένω κι εγώ μαζί με όλους , με ανυπομονησία τις εξελίξεις!!!

Βαθειά υπόκλιση

ζέτα δουκα πρώτη ανάρτηση

Νέες δηλώσεις της Ζέτας Δούκα: «Ευτυχώς το ζήτημα παίρνει το δρόμο που του αξίζει»

Η Ζέτα Δούκα μίλησε αποκλειστικά στο Ευτυχείτε! και τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες προς τον Γιώργο Κιμούλη για λεκτική και σωματική βία, που προκάλεσε σοκ σε όλο το πανελλήνιο και αποκαλύπτει ότι νιώθει δικαιωμένη με την εξέλιξη της υπόθεσης.

Στο πλευρό της Ζέτας Δούκας στέκονται πολλοί άνθρωποι μαζί και η συμπρωταγωνίστριά της στην παράσταση που έγινε το επεισόδιο με τον Γιώργο Κιμούλη, Δώρα Χρυσικού. Η τελευταία μάλιστα σε επικοινωνία της με την εκπομπή δήλωσε πως τίποτα από όσα είπε η Ζέτα Δούκα είναι ψευδές αλλά είναι πέρα για πέρα η πραγματικότητα ενώ την ηθοποιό στήριξε και ο Νίκος Μουτσινάς.

Μάλιστα επιβεβαίωσε το γεγονός πως την μετέφεραν στο σπίτι της αφού είχε καταρρεύσει στη σκηνή του θεάτρου έπειτα από όσα είχε δεχτεί ενώ τονίζει πως είναι απαράδεκτο να αρνείται ο ηθοποιός την λεκτική βία.