«Κατέρρευσε» η σύζυγος του Σήφη Βαλυράκη στη κηδεία του

Απέραντη θλίψη!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
«Κατέρρευσε» η σύζυγος του Σήφη Βαλυράκη στη κηδεία του

Υποβασταζόμενη η σύζυγος του Σήφη Βαλυράκη, παρευρέθηκε στη κηδεία του συζύγου της που έφυγε στις 24 Ιανουαρίου.

Ο Σήφης Βαλυράκης έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, 24 Ιανουαρίου, ενώ είχε πάει για ψαροτούφεκο στα ανοιχτά της Ερέτριας υπό αδιευκρίνιστες, ακόμα, συνθήκες.

Η Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη, σύντροφος της ζωής του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, ράγισε καρδιές. Οι δύο γιοι της την κρατούσαν ενώ η ίδια δεν άφησε από τα χέρια της την κορνίζα του συζύγου της, μάλιστα λίγες μέρες πριν η ίδια κατήγγειλε πως ο σύζυγός της έπεσε θύμα και ο χαμός του ήταν έγκλημα.

Εκεί ήταν και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, ο Νίκος Παπανδρέου, ενώ στεφάνι, μεταξύ άλλων, έστειλε και ο Κώστας Λαλιώτης.

Σήφης Βαλυράκης κηδεία

Σήφης Βαλυράκης: Αυτή είναι η αιτία θανάτου

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις είναι η αιτία του θανάτου του πρώην υπουργού, Σήφη Βαλυράκη, ενώ ο ιατροδικαστής εντόπισε και κακώσεις στην πλάγια αριστερή του λαιμού, το πιθανότερο από την προπέλα του πλοίου.

Ο Νίκος Καλόγριας αναφέρει επίσης στο πόρισμά του ότι συνεπακόλουθο ήταν ο πνιγμός, ενώ δεν διαπίστωσε να είχε υποστεί νωρίτερα έμφραγμα.

Έγκλημα καταγγέλλει η σύζυγός του

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις σχετικά με τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη ο οποίος υπενθυμίζεται ότι είχε βρεθεί νεκρός την Κυριακή 24 Ιανουαρίου απέναντι από την Ερέτρια σε ένα νησάκι.

Συγκεκριμένα μία μεγάλη ανατροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου του όπου η γυναίκα του Σήφη Βαλυράκη έστειλε επιστολή στον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη όπου και του είπε ότι πρόκειται για έγκλημα.... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine