Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου και Δροσάκη κατήγγειλαν πασίγνωστο ηθοποιό

Έκαναν λόγο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου και Δροσάκη κατήγγειλαν πασίγνωστο ηθοποιό

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη κατήγγειλαν πασίγνωστο ηθοποιό για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Οι τρεις γνωστές ηθοποιοί προχώρησαν σε καταγγελία εις βάρος ηθοποιού και σκηνοθέτη που νοσηλεύεται τώρα στο νοσοκομείο. Η καταγγελία έχει κατατεθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Οι τρεις γυναίκες μάλιστα φέρονται να ζητούν τη διαγραφή του από το ΣΕΗ. Ταυτόχρονα, ο ηθοποιός και σύζυγος της Λένας Δροσάκη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, προχώρησε σε μια υπαινικτική ανάρτηση στο instagram του ενώ πριν μερικές ώρες έριξε τα καρφιά του και για τον Σταμάτη Φασουλή.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Καταγγελία 17 γυναικών σε βάρος γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις, τις τελευταίες μέρες, στη χώρα, αφού «βροχή» έχουν πέσει οι καταγγελίες γυναικών σε βάρος γνωστών καλλιτεχνών για σεξουαλική παρενόχληση.

Στο «Πρωινό», το πρωί της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως 17 γυναίκες έχουν ήδη καταφύγει στην δικαιοσύνη για σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκαν από γνωστό όνομα του θεάτρου.

«Μία ομάδα 17 γυναικών ηθοποιών, πήγαν, την προηγούμενη εβδομάδα, σε πολύ γνωστό δικηγορικό γραφείο για να καταγγείλουν πολύ γνωστό πρωταγωνιστή του θεάτρου για σεξουαλική παρενόχληση», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είναι ζήτημα ωρών να φτάσουν στον εισαγγελέα. Είναι κάποια κακουργήματα, τα οποία δεν έχουν παραγραφεί, μπορεί να στηριχτεί κατηγορία», τόνισε ο Τάσος Τεργιάκης, ενώ χθες στην εκπομπή έγινε ακόμα μια καταγγελία για παρενόχληση.

«Σε μισή ώρα το πολύ, θα έχουμε μια εξέλιξη πολύ σημαντική. Εγώ γνωρίζω ότι σε λίγη ώρα αυτή η καταγγελία θα είναι στα χέρια του ΣΕΗ», σημείωσε η Φαίη Σκορδά.

θέατρο σεξουαλικές παρενοχλήσεις