Η Γη της Ελιάς: Ονόματα «σεισμός» στην νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Γη της Ελιάς: Ονόματα «σεισμός» στην νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου

Ο Ανδρέας Γεωργίου ετοιμάζει την νέα του σειρά στο ΜΕGΑ, «Η Γη της Ελιάς», στην οποία πρόκειται να συμμετέχουν πολύ γνωστά πρόσωπα.

Ο σπουδαίος ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός ανακοίνωσε την συνεργασία του τόσο με τον νέο σταθμό όσο και με τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλλη Νικολάου για ακόμη μια φορά.

Πολλά φιλόδοξα και πρωτότυπα πρότζεκτ σκοπεύουν να κάνουν την εμφάνιση του ενόψει της τηλεοπτικής σεζόν 2021-2022 από τους τρεις επιτυχημένους δημιουργούς.

Η «Η Γη της Ελιάς» που είναι ένα από αυτά θα προβάλλεται καθημερινά στην Prime Time του ΜΕGΑ και μάλιστα οι τέσσερις πρώτοι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν είναι η Λυδία Κονιόρδου, ο Νίκος Γαλανός, η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου.

Επιπλέον, έγιναν γνωστά και άλλα δύο ονόματα που πρόκειται να παρακολουθήσουμε στην νέα σειρά του Ανδρέα γεωργίου και αυτοί είναι ο Τάσος Ιορδανίδης και ο Μάξιμος Μουμούρης. Μέσα σε όλα, ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε και τον λόγο του πρόωρου τέλους της σειράς «8 λέξεις»!

Η Γη της Ελίας τάσος ιορδανίδης

Η Γη της Ελίας μάξιμος μουμούρης

Νίκος Πολυδερόπουλος: "Δεν θα είμαι στο Mega με τον Γεωργίου, εγώ με τον ΣΚΑΙ δεν έχω θέμα"

το Happy Day μίλησε ο Νίκος Πολυδερόπουλος και αποκάλυψε πως δεν θα βρίσκεται στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο Mega αλλά αποκάλυψε και πως πέρασε στη πρώτη καραντίνα στην Γαύδο.

«Έμεινα στη Γαύδο δύο μήνες. Έτρωγα ξηρά τροφή, αν είχε ήλιο φόρτιζα το κινητό. Και φίδια και σκορπιούς έχω δει, δεν είχα κανένα φόβο γι’ αυτά. Δεν απασχολώ τον κόσμο με τα προσωπικά μου, έχω βρει τα… κουφέτα, αλλά όχι τη νύφη», δήλωσε ο ηθοποιός.

Όσο για το τέλος της σειράς «8 Λέξεις», ο Νίκος Πολυδερόπουλος ανέφερε: «Ήταν και για μένα ξαφνικό το ότι θα τελειώσουν οι 8 Λέξεις γιατί είχα και μια πρόταση ότι ίσως συνεχίσουμε του χρόνου. Καλή επιτυχία στον Αντρέα Γεωργίου για το Mega, αλλά δεν θα είμαι σε αυτή τη νέα σειρά. Εγώ με τον ΣΚΑΙ δεν έχω κανένα θέμα, μια χαρά είναι η συνεργασία μας. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν έχω κάποια πρόταση από τον ΣΚΑΙ».

νίκος πολυδερόπουλος