Παναγιώτης Μπουγιούρης κατά Στάθη Λιβαθινού: «Ήσασταν χυδαίος, σας φτύνω κατάμουτρα»

«Είχατε μία συμπεριφορά ψυχολογικής βίας και ομοφοβίας, στραμμένης προς τον ίδιο σας τον εαυτό»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παναγιώτης Μπουγιούρης κατά Στάθη Λιβαθινού: «Ήσασταν χυδαίος, σας φτύνω κατάμουτρα»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στα social media, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ξέσπασε κατά του Στάθη Λιβαθινού και εξήγησε πως στον καιρό που συνεργάστηκαν ήταν χυδαίος και για τον λόγο αυτό θέλησε να τον «φτύσει».

Ο ηθοποιός μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον Στάθη Λιβαθινό και ακολούθησε το παράδειγμα των ηθοποιών που έχουν βγει και έχουν μιλήσει ανοιχτά για όλα όσα βιώνουν στον χώρο του θεάτρου, ενώ σήμερα έγινε μία σοκαριστική αποκάλυψη για τις καταγγελίες στο Έλα Χαμογέλα.

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Μπουγιούρη για τον Στάθη Λιβαθινό

«Επειδή έμαθα ότι κάποιοι νέοι συνάδελφοι θα ήθελαν να μιλήσουν για τα τραύματα που τους έχει προκαλέσει ένας άλλος μεγαλόσχημος “δάσκαλος-πατερούλης” αλλά διστάζουν θα μιλήσω εγώ!

Κύριε Λιβαθινέ, ήμουν μαθητής σας για τέσσερα χρόνια και σας υπηρέτησα πιστά και για άλλα τέσσερα ως απόφοιτος στην πειραματική σκηνή του Εθνικού μας Θεάτρου! Ήσασταν χυδαίος , προσβλητικός, ακρωτηριαστικός, ευνουχιστικός, ταπεινωτικός και απόλυτα χειριστικός! Βέβαια όλα αυτά καλυμμένα πίσω από έναν μανδύα ψεύτικης ευγένειας και δήθεν ήθους!

Περιφερόσασταν ωσάν κοσμοκαλόγερος αλλά δεν ήσασταν τίποτα λιγότερο από ένας Ταρτούφος, (ίσως και γι αυτό αγαπούσατε τόσο πολύ αυτό το έργο), ένας γνήσιος Ρασπούτιν, επηρεασμένος ίσως από τα χρόνια σας στη Ρωσία, από την οποία όμως δυστυχώς δεν μας μεταλαμπαδεύσατε μόνο τις γνώσεις σας αλλά και μια σταλινική συμπεριφορά, ψυχολογικής βίας, χειρισμού, τρομοκρατίας και ομοφοβίας πολλές φορές στραμμένης και προς τον ίδιο σας τον εαυτό!

Σας ευχαριστώ για όσα έμαθα πλάι σας όλα αυτά τα χρόνια, σας φτύνω όμως κατάμουτρα για τον πόνο και το τραύμα που προκαλέσατε σε έναν νέο ηθοποιό που σας πίστεψε βαθιά!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Παναγιώτης Μπουγιούρης Λιβαθινός

Παναγιώτης Μπουγιούρης Ανάρτηση

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Παναγιώτη Μπουγιούρη

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης (Πειραιάς 20 Νοεμβρίου 1976 -) είναι Έλληνας ηθοποιός.

Μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Έχει καταγωγή από τη Σύρο και τη Βέροια. Αν και ξεκίνησε τις σπουδές του στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, τις εγκατέλειψε για να γίνει ηθοποιός. Είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Κώστα Καζάκου και της Central School of Speech and Drama του Λονδίνου.

Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση στην σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου "Έτσι ξαφνικά". Ιδιαιτέρως γνωστός έγινε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Βέρα στο δεξί» στο ρόλο του Ανδρέα Καΐρη.