Στάθης Λιβαδινός: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά τις κατηγορίες εις βάρος του από τον Παναγιώτη Μπουγιούρη

Έτσι αντέδρασε ο σκηνοθέτης μετά από τα σκληρά λόγια του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στάθης Λιβαδινός: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά τις κατηγορίες εις βάρος του από τον Παναγιώτη Μπουγιούρη

Το πρωί της Δευτέρας, ο Στάθης Λιβαδινός προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις μέσα από την εκπομπή Happy Day αναφορικά με τις κατηγορίες του Παναγιώτη Μπουγιούρη.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο γνωστός ηθοποιός κατηγόρησε δημόσια τον καταξιωμένο σκηνοθέτη και ανέφερε χαρακτηριστικά πως επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια που ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ήταν μαθητής του στη δραματική σχολή, ο Στάθης Λιβαδινός ήταν χυδαίος, προσβλητικός, ευνουχιστικός και ταπεινωτικός.

Ο δημοφιλής ηθοποιός έγραψε επίσης πως τον τραυμάτισε αυτή η συμπεριφορά ψυχολογικής βίας, χειρισμού, τρομοκρατίας και ομοφοβίας.

Με την σειρά του, ο Στάθης Λιβαδινός ενημέρωσε τον δημοσιογράφο του Happy Day πως δεν έχει να σχολιάσει κάτι αλλά ούτε και να προχωρήσει σε κάποια συγκεκριμένη δήλωση. Ειδικότερα είπε: «Δεν κάνω ποτέ δηλώσεις, πολλώ δε μάλλον για τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, που ήταν μαθητής μου». Να σημειώσουμε πως χθες στον αέρα του Καλύτερα Δε Γίνεται έγινε και ακόμη μια σοκαριστική εξομολόγηση για παρενόχληση!

Στάθης Λιβαδινός δηλώσεις μετά τις κατηγορίες από τον Παναγιώτη Μπουγιούρη

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Μπουγιούρη για τον Στάθη Λιβαθινό

«Επειδή έμαθα ότι κάποιοι νέοι συνάδελφοι θα ήθελαν να μιλήσουν για τα τραύματα που τους έχει προκαλέσει ένας άλλος μεγαλόσχημος “δάσκαλος-πατερούλης” αλλά διστάζουν θα μιλήσω εγώ!

Κύριε Λιβαθινέ, ήμουν μαθητής σας για τέσσερα χρόνια και σας υπηρέτησα πιστά και για άλλα τέσσερα ως απόφοιτος στην πειραματική σκηνή του Εθνικού μας Θεάτρου! Ήσασταν χυδαίος , προσβλητικός, ακρωτηριαστικός, ευνουχιστικός, ταπεινωτικός και απόλυτα χειριστικός! Βέβαια όλα αυτά καλυμμένα πίσω από έναν μανδύα ψεύτικης ευγένειας και δήθεν ήθους!

Περιφερόσασταν ωσάν κοσμοκαλόγερος αλλά δεν ήσασταν τίποτα λιγότερο από ένας Ταρτούφος, (ίσως και γι αυτό αγαπούσατε τόσο πολύ αυτό το έργο), ένας γνήσιος Ρασπούτιν, επηρεασμένος ίσως από τα χρόνια σας στη Ρωσία, από την οποία όμως δυστυχώς δεν μας μεταλαμπαδεύσατε μόνο τις γνώσεις σας αλλά και μια σταλινική συμπεριφορά, ψυχολογικής βίας, χειρισμού, τρομοκρατίας και ομοφοβίας πολλές φορές στραμμένης και προς τον ίδιο σας τον εαυτό!

Σας ευχαριστώ για όσα έμαθα πλάι σας όλα αυτά τα χρόνια, σας φτύνω όμως κατάμουτρα για τον πόνο και το τραύμα που προκαλέσατε σε έναν νέο ηθοποιό που σας πίστεψε βαθιά!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Παναγιώτης Μπουγιούρης Λιβαθινός

Παναγιώτης Μπουγιούρης Ανάρτηση