Η Κωνσταντίνα και οι «χαλβάδες»!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κωνσταντίνα και οι «χαλβάδες»!

Μπορεί αυτό τον καιρό να πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να συζητά με τις εταιρείες παραγωγής για νέα τηλεοπτικά prοjects αλλά ήδη την απολαμβάνουμε σε έναν ρόλο πολύ διαφορετικό από αυτόν της παρουσιάστριας και σε ένα καλαίσθητο διαφημιστικό spot με retro αισθητική.

Με γαλάζιο vintage φόρεμα και εντυπωσιακό look που μας θυμίζει... Αλίκη, η Κωνσταντίνα πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια για τον Χαλβά Όλυμπος, ένα αγαπημένο γλυκό υψηλής διατροφικής αξίας που τις μέρες της Σαρακοστής (αλλά και όλο τον χρόνο) έχει ξεχωριστή θέση στο τραπέζι μας.

Κατερίνα Σπυροπούλου

Με αφορμή λοιπόν την περίοδο της νηστείας, η Κωνσταντίνα μάς ξεναγεί με νάζι στον κόσμο του Χαλβά Όλυμπος που άλλωστε αποτελεί παραδοσιακή Συνταγή της οικογένειας Παπαγιάννη από το 1949.

Κατερίνα Σπυροπούλου χαλβάδες

Ως πιστή fan της υγιεινής διατροφής, η Κωνσταντίνα ξέρει πως έχει στα χέρια της ένα υγιεινό γλυκό, υψηλής διατροφικής αξίας με κορυφαία γεύση, που μπορεί να απολαύσει όλες τις ώρες, είτε στο πρωινό της είτε μετά από τον περίπατό της δίπλα στη θάλασσα ή τη βόλτα με το ποδήλατο. Ιδανικό για ένα θρεπτικό σνακ η Κωνσταντίνα το βρίσκει σε μεγάλη γκάμα γεύσεων (ωστόσο από τις πιο αγαπημένες της είναι ο Χαλβάς με Σοκολάτα Υγείας & Αμύγδαλα αλλά και ο Χαλβάς με Super Fruits) ενώ ξέρει πως δεν περιέχει γλουτένη για αυτό και είναι σίγουρη για τη διατροφή της!

Δείτε το διαφημιστικό spot:

Για περισσότερα μπες στα:

Facebook olympos1949

Instagram olympos1949