Δύσκολες ώρες για την Ελένη Φουρέιρα - «Έφυγε» από την ζωή η τετράποδη σκυλίτσα της

«Οκτώ χρόνια μαζί σου η ζωή μου έγινα καλύτερη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύσκολες ώρες για την Ελένη Φουρέιρα - «Έφυγε» από την ζωή η τετράποδη σκυλίτσα της

Η Ελένη Φουρέιρα βιώνει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους καθώς πριν λίγες ώρες έφυγε από την ζωή η τετράποδη σκυλίτσα της.

Η τραγουδίστρια που έχει αναλάβει την παρουσίαση του House of Fame, εδώ και 8 χρόνια είχε βρει την αγάπη στα μάτια της σκυλίτσας της και πολλές φορές δημοσίευε φωτογραφίες και βίντεο μαζί της.

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το δυσάρεστο αυτό γεγονός, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ελένη έγραψε: «Πονάει η καρδιά μου που δεν θα σε ξανά χαϊδέψω , που δεν θα σε ξανά δω , που δεν θα με περιμένεις να έρθω , που δεν θα σε ξανά φωνάξω κ να έρθεις τρέχοντας !

Σ’ ευχαριστώ για τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μου που μου χάρισες!! Οκτώ χρόνια μαζί σου η ζωή μου έγινε καλύτερη ,εσυ με εκανες καλύτερη ! θα σ’ αγαπώ για πάντα δεν θα σε ξεχάσω ποτέ! #RIP #maimou #mylove #mylife #MOUTSIMOU @kalaazar σ ευχαριστώ για όλα».

«Έφυγε» από την ζωή η τετράποδη σκυλίτσα της Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα: «Σπάει» τη σιωπή της για τον γάμο - «Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος»

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω και μεταξύ άλλων δε δίστασε να μιλήσει και για τη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία αλλά και για τις φήμες που τους θέλουν να κάνουν τον επόμενο βήμα και να παντρεύονται.

Η ίδια εξήγησε πως ο Μποτία είναι ένας άνθρωπος που θα ήθελε να κρατήσει στη ζωή της ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνει δύο παιδιά.

«Προσπαθώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα, να μη μιλάω για την προσωπική μου ζώη. Είμαστε με τον σύντροφό μου δυο ελεύθεροι σαν άνθρωποι. Δεν είναι σκοπός της ζωής μας να παντρευτώ. Τον φοβάμαι τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δυο παιδιά.

Θέλω να κάνω πολύ παιδιά. Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και με τους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή μου θα μπορούσα να ζήσω όλη μου τη ζωή», σχολίασε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα, η οποία στη συνέντευξή της μίλησε και για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε.

Ελένη Φουρέιρα Μποτία γάμος

Όσο για τις πλαστικές επεμβάσεις, η Ελένη Φουρέιρα απάντησε: «Είμαι υπερ των επεμβάσεων αλλά όχι της υπερβολής. Έφτιαξα το στήθος μου πριν 3 χρόνια και νιώθω πολύ καλά με αυτό».