Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Εξευτελίζουμε την ηθική των θυμάτων»

Ξέσπασε και αυτή κατά του Αλέξη Κούγια

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Εξευτελίζουμε την ηθική των θυμάτων»
News 25.02.2021 01:15
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τριανταφυλλίφου θέλησε να κάνει μία ιδιαίτερη ανάρτηση μέσα από τις οποίες ξέσπασε μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τους «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους».

Η ηθοποιός θέλησε να πάρει θέση με τη σειρά της και έτσι εξήγησε πως οι δηλώσεις του ποινικολόγου καταφέρνουν μόνο να εξευτελίσουν τα θύματα.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

«Αποπροσανατολίζουμε λέγοντας ότι οι καταγγελίες εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες. Εξευτελίζουμε την ηθική των θυμάτων. Αμφισβητούμε την αξιοπιστία των μαρτύρων. Στοχοποιούμε τους γονείς για την αμέλειά τους. Υποστηρίζουμε ότι τα θεατρικά κείμενα ευθύνονται για τη διαστροφή. Αν αυτοί είναι οι κανόνες της “δικαιοσύνης” πολύ χαίρομαι που δεν τους έχει το θέατρο», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κούγιας

Και ο Θανάσης Βισκαδουράκης κατά του Αλέξη Κούγια για τις δηλώσεις του

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή T-Live και μεταξύ άλλων σχολίασε τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, σχολιάζοντας πως αναίρεσε όλους αυτούς τους μάρτυρες οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να μιλήσουν.

Ο ποινικολόγος από τη στιγμή που ανακοίνωσε πως θα αναλάβει την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, έκανε μερικές δηλώσεις οι οποίες ενόχλησαν. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης ήταν ένας από τους ανθρώπους του χώρου που στάθηκε στις συγκεκριμένες δηλώσεις, όπως έκανε και η Άντζυ Σαμίου.

«Αυτό είναι και το λάθος των καναλιών. Τον έβγαλαν όλα τα κανάλια χθες και έλεγε για κάποιον Αιγύπτιο, για μια παντρεμένη 40άρα, για κάποιον έτσι… Τι είναι αυτοί οι άνθρωποι; Δηλαδή συγγνώμη, ξύπνησαν τόσοι μάρτυρες με κατεστραμμένες ψυχές, να πουν κάτι μετά από 10, 15, 20 χρόνια;

Και πώς ρε μεγάλε το αναιρείς εσύ αυτό; Ξέρω ότι είσαι ένας σπουδαγμένος, μορφωμένος, με 50 χρόνια καριέρας…

Έγιναν όλοι συνωμότες για τον διευθυντή του Εθνικού θεάτρου; Δηλαδή αυτά τα παιδιά είπαν όλα ψέματα και συνεννοήθηκαν; Εγώ δεν πιστεύω ότι το ψέμα μπορεί να συνεννοηθεί τόσο πολύ. Έφυγε ο άλλος από τη Σουηδία και ήρθε εδώ… Είπε τον πόνο του», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλέξης Κούγιας για Δημήτρη Λιγνάδη: «Αυτά που έχουν συμβεί δεν γίνονται ούτε σε αντιδημοκρατικές χώρες»

Αλέξης Κούγιας για Λιγνάδη: «Ο δυστυχής εντολέας μου καταστράφηκε ως άνθρωπος αλλά θα αθωωθεί»

Share