Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μια κυρία με τον σύντροφό της είπε στη γυναίκα μου "ο άντρας σας με βίασε"»

«Και την κοιτάζωv και λέω, “κοίτα τι χάνω ο κερατάς”. Παράνοια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μια κυρία με τον σύντροφό της είπε στη γυναίκα μου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ήταν καλεσμένος στον Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ, όπου μίλησε για ένα περιστατικό που βίωσε στο παρελθόν μαζί με την πρώην σύζυγό του. Όπως αποκάλυψε λεπτομερώς, μια γυναίκα μαζί με το σύντροφό της, πήγε στο σπίτι του και είπε στην τότε γυναίκα του, ότι την βίασε.

«Είναι θετικό βήμα ότι ο καθένας λέει την εμπειρία του. Να έχεις το ανάστημα να πεις τι συμβαίνει. Κάποιοι χώροι γαργαλάνε και περισσότερο. Στην ουσία του, δεν πέφτω από τα σύννεφα. Το θέμα είναι να προσπαθήσω με τη γνώση και την εμπειρία που έχω να αξιολογήσω τι γίνεται.

Μπορεί να βγει ο καθένας και να πει: ο Αντρέας με κακοποίησε σεξουαλικά. Έχω φλερτάρει τη μισή Ελλάδα. Όποτε είχα εξουσία, αυτό το σκαλοπάτι δεν το χρησιμοποιούσα με τίποτα. Ποτέ δεν θα έβλεπα μία που εξαρτάται από μένα και να τη φλερτάρω» ανέφερε αρχικά ο Μικρούτσικος, για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο της υποκριτικής.

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για την γυναίκα που ισχυρίστηκε ότι την βίασε

«Είμαι παντρεμένος, χτυπάει το κουδούνι, μπαίνει μέσα μία κυρία με έναν άντρα της, ομορφούλα ήταν, και λέει στη γυναίκα μου, «ο άντρας σας με βίασε». Και την κοιτάζω και λέω, “κοίτα τι χάνω ο κερατάς”. Παράνοια. Βεβαίως και την τοποθέτησα και την έβαλα στη θέση της. “Βρείτε τα μεταξύ σας, εγώ τι ανάμειξη έχω;” είπε η γυναίκα μου» εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής.

Λύγισε για τον θάνατο του αδερφού του

Ανδρέας Μικρούτσικος Tik Talk θάνατος Θάνου

«Επίσης, έχω φάει μηνύσεις γιατί βγήκα και έβριζα κάποιον. Με είχαν φωνάξει οι ανακριτές. Αυτά γίνονται όταν είσαι λίγο φωταγωγημένος» πρόσθεσε.

Στην αρχή της εκπομπής, πρόβαλλαν ένα εισαγωγικό βίντεο με το πρόσωπο του αείμνηστου αδελφού του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συγκρατήσει την βαθιά του θλίψη και στεναχώρια και ξέσπασε σε κλάματα.

«Δεν μπορώ να βλέπω τον Θάνο. Ζητώ συγγνώμη. Δεν γίνεται, δεν το έχω ξεπεράσει. Δεν μπαίνω στο Facebook γιατί έχω συνέχεια αναφορές. Κοίτα τι έχω τραβήξει και κοίτα τι έχετε τραβήξει σκεφτόμουν. Μέχρι εκεί γέλαγα, μέχρι να βγει ο Θάνος», δήλωσε αρχικά.

«Τόσες και τόσες γυναίκες και γάμοι, μέχρι που έρχεται το θέμα της απώλειας. Καταλαβαίνω κάθε απώλεια, απλά βρίσκομαι σε μια φάση μετά από ένα χρόνο να μην τα έχω καταφέρει. Πρακτικά είναι σαν να κάνω ότι δεν έχει συμβεί. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποδεχτώ. Ήταν πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον αδερφό μου.

Έχασα τους γονείς μου με πολύ ωραία σχέση, αλλά το εκλογίκευα. Με τον Θάνο έχουμε την ιδιαιτερότητα. Έχοντας 5 χρόνια απόσταση από μένα, δούλευε πατρικά, με προστάτευε. Με τους γονείς μου άλλαξε, εγώ είχα γίνει η προστασία τους. Με τον αδερφό μου δεν άλλαξε,. συνέχισε να με προστατεύει.

Είναι η πιο οδυνηρή σφαλιάρα. Εδώ αλλάζει το μέσα μου, φεύγει το μέσα μου», είπε στο Tik Talk και τον Αντώνη Σρόιτερ, με τον παρουσιαστή να τον ρωτά αν θέλει να διακόψει την εκπομπή για να ηρεμήσει.