Τάσος Ξιαρχό: «Όταν η νύχτα έπεφτε, ο κακός άντρας χτύπαγε και έβριζε τη μάνα»

«Έδιωχνε την αγάπη και έφερνε φόβο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τάσος Ξιαρχό: «Όταν η νύχτα έπεφτε, ο κακός άντρας χτύπαγε και έβριζε τη μάνα»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τάσος Ξιαρχό αποφάσισε να κάνει μία εξαιρετικά συγκινητική ανάρτηση, μέσα από την οποία θέλησε να ευχαριστήσει την αδερφή του, η οποία του στάθηκε σε κάθε σημείο της ζωής του.

Λίγο μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε στην εκπομπή The 2night Show για τον βιασμό του, ο Τάσος Ξιαρχό θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικές ιδιαίτερες σκέψεις για την αδερφή του.

Η συγκινητική ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό

«Κάποτε ήταν ένα μικρό αγόρι, τόσο μικρό που τα πάντα μπορούσαν να μοιάζουν αληθινά. Ζούσε σε ένα σπίτι που η ζωή του ήταν δύσκολη και βγαλμένη από κάποιο κακό παραμύθι. Όταν η νύχτα έπεφτε, ο κακός άντρας ερχόταν και φώναζε, χτύπαγε, έβριζε τη μάνα. Έδιωχνε την αγάπη και έφερνε φόβο. Έκανε το σκοτάδι να μοιάζει τρομαχτικό και το φως της ημέρας λυτρωτικό.

Το αγόρι όμως είχε έναν μικρό άγγελο – προστάτη, ένα κορίτσι με μεγάλες, χρυσές μπούκλες και χαμόγελο όλο μάγουλα. Ο άγγελος αυτός, του έκλεινε το ένα αυτί και στο άλλο του τραγουδούσε ένα πανέμορφο τραγούδι βγαλμένο από τα βιβλία των Θεών. Τότε οι φωνές χάνονταν και ο φόβος ταξίδευε μακριά. Όταν τα μάτια σιγά – σιγά έκλειναν, το αγόρι έβλεπε μονάχα τους δύο μικρούς αγγέλους να κυνηγούν τη Νεφέλη, όχι να τη χτυπήσουν, όχι να τη βρίζουν και να την ταπεινώνουν. Αλλά για να την αγαπήσουν μαζί και ξεχωριστά.

Το αγόρι, λοιπόν, βυθιζόταν απαλά και γρήγορα σε ένα μέρος, με αγάπη και άφηνε πίσω το κορίτσι να του τραγουδά. Στο κορίτσι όμως κανείς δεν τραγουδούσε. Θυσίαζε την ύπαρξή της για να διώξει τον κακό άντρα από τον νου του μικρού αγοριού. Σ’ αγαπώ αδερφούλα μου, όποτε ακούω αυτό το τραγούδι σε σκέφτομαι. Εσύ είσαι ο άγγελός μου», έγραψε ο Τάσος Ξιαρχό.

Τάσος Ξιαρχό ανάρτηση κακοποίηση

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Όσο περνάνε οι μέρες θυμάμαι»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τάσος Ξιαρχό έκανε μία εξαιρετικά αινιγματική ανάρτηση από μία παράσταση που συμμετείχε στα 19 του και τη συνόδευσε με ένα κείμενο, στο οποίο φυσικά δε κατονόμασε το πρόσωπο για το οποίο μιλάει.

Ο χορογράφος και νικητής του πρώτου κύκλου του J2US ανέβασε τη φωτογραφία και μίλησε για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει βρεθεί στο κέντρο του ενδιαφέροντος αυτές τις μέρες. Όπως είπε τότε αντιμετώπιζε διαφορετικά τα πράγματα ωστόσο ο καιρός πέρασε και ωρίμασε και πλέον καταλαβαίνει τι συνέβαινε.

Η ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό

«Ακούω πολλά και βλέπω καθημερινά πολλά για αυτό τον άνθρωπο που γνώρισα το 2012. Πολύ νέος εγώ τότε. Το αρνητικό είναι πως βλέποντας τον κάθε μέρα στην τηλεόραση θυμάμαι και εγώ πολλά …. όσο περνάνε οι ώρες περισσότερα. Εγώ απλά πάντα έφευγα….

Δεν έχει σημασία πλέον τι έγινε στον κάθε ένα απο εμας, σημασία έχει, να μην αφήνουμε να γίνεται από εδώ και πέρα, τίποτε σε κανέναν «επόμενο» από κανέναν «επόμενο». Τότε 19 χρόνων εγώ και χωρίς να ξέρω τα στοιχειώδη, τώρα 28 ξέροντας ότι η μνήμη παίζει παιχνίδια, μπορώ να καταλάβω γιατί μου άρεσε η θέα από το μπαλκόνι του», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Τάσος Ξιαρχό, ενώ τη δική της ιστορία μοιράστηκε και η Αλίκη Κατσαβού.

Τάσος Ξιαρχό Instagram