Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νίκος Μαστοράκης: «Με τον Λιγνάδη στην φυλακή, η κοινωνία θα είναι ασφαλέστερη»

«Η Μενδώνη θα κοιμάται πιο ήσυχη»

Νίκος Μαστοράκης: «Με τον Λιγνάδη στην φυλακή, η κοινωνία θα είναι ασφαλέστερη»
News 27.02.2021 15:59
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ο Νίκος Μαστοράκης, έκανε μια ανάρτηση στα Social Media η οποία αφορά την απόφαση ο Δημήτρης Λιγνάδης να μπει στη φυλακή, στην οποία το πρώτο βράδυ το πέρασε στην απομόνωση.

Με τίτλο: «Με τον Λιγνάδη στην φυλακή», ο Νίκος Μαστοράκης έγραψε

«Η κοινωνία θα μας θα είναι ασφαλέστερη. Τα παιδιά μας δεν κινδυνεύουν πια. Παιδόφιλοι, βιαστές, ανώμαλοι θα κρυφτούν στο καβούκι τους. Οι βίαιοι σκηνοθέτες θα γίνουν αρνάκια. Οι αλαζόνες πρωταγωνιστές θα ανεβάσουν τα φερμουάρ για τα καλά. Οι καθηγητές-αρπακτικά σε σχολές και σχολεία θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας. Πατεράδες θα πάψουν να ασελγούν στα ανήλικα παιδιά τους.

Χιλιάδες αρσενικά θα καταλάβουν τι σημαίνει “όχι.” Θα γίνουν σαφέστερες οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στο φλερτ και τη σεξουαλική κακοποίηση. Οι ερωτικές σχέσεις των ανθρώπων θα γίνουν πιο καθαρές. Οι νόμοι θα γίνουν πιο αυστηροί.

Η Μενδώνη θα μπορεί να κοιμάται ήσυχη.

Ο Τσίπρας θα καταφύγει στον Κουφοντίνα για αντιπολίτευση.

Ο όμορφος κόσμος μας θα είναι πιο ηθικός και θα συνεχίσει να είναι αγγελικά πλασμένος».

νίκος μαστοράκης υπόθεση λιγνάδη

Χάρης Ρώμας για Λιγνάδη: «Καταχράστηκε την εξουσία και τώρα κατρακυλάει»

Ο Χάρης Ρώμας σε δηλώσεις που έκανε για τον Δημήτρη Λιγνάδη ξεκαθάρισε πως εκμεταλλεύτηκε τη θέση που του δόθηκε και καταχράστηκε την εξουσία του, ενώ τώρα βλέπει να καταρρέουν σιγά σιγά όλα όσα είχε χτίσει στην καριέρα του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε και στο επίμαχο εξώφυλλο που κυκλοφόρησε για εκείνον ξεκαθαρίζοντας πως έχει ξεκινήσει νομικές διαδικασίες εις βάρος της συγκεκριμένης εφημερίδας.

«Όταν διάβασα τον ισχυρισμό της «εφημερίδας» αυτής, ήταν σαν να μου έλεγαν ότι είμαι Αρειανός και θα βομβαρδίσω τον Πλούτωνα -τόσο άσχετο ήταν αυτό το δημοσίευμα με τη ζωή μου και την προσωπικότητά μου.

Μετά το σοκ, λοιπόν, έπρεπε να κινηθώ στη συνέχεια με τους δικηγόρους μου αστικά και ποινικά, παρότι η συγκεκριμένη φυλλάδα και ο συγκεκριμένος ρυπαρογράφος, που κρύβεται από πίσω της, είναι γνωστό ότι ανήκουν στα κατακάθια της δημοσιογραφίας. Όσο ανυπόστατο, όμως, κι αν είναι το κατάπτυστο δημοσίευμα, δεν παύει να είναι ένα πρωτοσέλιδο, που σε κάποιους, λίγους, αφελείς ή αρρωστημένους εξυπνάκηδες, δημιουργεί φαντασιώσεις και συνειρμούς».

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη είπε: «Να που η ανθρώπινη φύση μάς εκπλήσσει, δυστυχώς όχι πάντα ευχάριστα. Ο συγκεκριμένος, ακολουθώντας τη μοίρα των τραγικών ηρώων που του άρεσε να σκηνοθετεί και να ερμηνεύει, όπως ο Μάκβεθ, μέθυσε από την απόλυτη εξουσία, την καταχράστηκε και κατρακυλάει τώρα από την κορυφή του κόσμου στον πάτο, στον διασυρμό και στην πλήρη απαξίωση».

χάρης ρώμα κατά του δημήτρη λιγνάδη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δημήτρης Λιγνάδης: «Ποτέ δεν είχα συνευρεθεί με ανήλικα άτομα»

Δημήτρης Λιγνάδης: Τον διέγραψαν οριστικά από το ΣΕΗ

Share