Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Αν είχε συμβεί κάτι στη κόρη μου θα είχαμε θέμα, θα αναλάμβανα το κόστος των πράξεων μου»

Απόλυτος για το πως θα αντιδρούσε

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Αν είχε συμβεί κάτι στη κόρη μου θα είχαμε θέμα, θα αναλάμβανα το κόστος των πράξεων μου»

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μίλησε στο Χιούστον το Λύσαμε για την Φάρμα στην οποία θα συμμετέχει και κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου αλλά και για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που ακούγονται τον τελευταίο καιρό.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ιατρόπουλου

«Θλιβερά πράγματα, δεν θέλω να κρίνω κανέναν. Έχω συνεργαστεί με τις πιο πολλές κυρίες που έχουν κάνει τις καταγγελίες και έχω να καταθέσω τα καλύτερα για αυτές και για τη Ζέτα Δούκα που είχα και δύσκολες σκηνές μαζί της. Έχω να πω τα καλύτερα. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του. Είναι θλιβερά αυτά και αν είχε συμβεί στην κόρη μου και μου το έλεγε θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα σε ότι αφορά σε εμένα και αναλαμβάνω το κόστος και το κόστος και το τίμημα των πράξεων μου.

Αν κάνεις τη μαγκιά πρέπει να πληρώνεις και το τίμημα. Θλίβομαι που καταξιωμένοι άνθρωποι που γνωρίζω πάρα πολύ καλά έχουν υποπέσει σε φάουλ, αλλά από εκεί και πέρα δεν είμαι εγώ αυτός που θα τους κρίνω και θα τους κατηγορήσω. Ποτέ δεν δίνω μια κλωτσιά στον άλλον να πάει παρακάτω.

Ένας άνθρωπος που είναι πεσμένος, τι να πω εγώ τώρα; Το θεωρώ ανήθικο. Το θέατρο δεν παθαίνει ζημιά, το θέατρο είναι αθάνατο. Είναι ένα είδος πρώτης ανάγκης και ο κόσμος δεν θα σταματήσει να το αγαπάει. Από εκεί και πέρα ο καθένας ας αναλάβει το τίμημα των πράξεών του».

μιχάλης ιατρόπουλος σεξουαλική παρενόχληση κόρη

Συγκίνησε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με το μήνυμα για τον γιο του - «Η μεγάλη μου αγάπη»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έστειλε ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα για τα γενέθλια του γιου του και συγκίνησε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους, μιλώντας για την μεγάλη του αγάπη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δε συνηθίζει να μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή στο Instagram, ωστόσο δεν μπορούσε να μην ευχηθεί δημόσια στον γιο του, Αλέξανδρο, ο οποίος κλείνει τα 17 του.

Για το λόγο αυτό, ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν και τη συνόδευσε με τα πιο γλυκά λόγια για την οικογένειά του. Μία υπέροχη ανάρτηση είχε κάνει και πριν από λίγο καιρό ο Μιχάλης Ιατρόπουλος για τη "γυναίκα της ζωής του". Δείτε την εδώ!

«Σαν ένα ψέμα όμορφο και γλυκό. Η μεγάλη μου αγάπη σήμερα ο Αλέξανδρος μου κλείνει τα 17. Θέλω να τον ευχαριστήσω για την χαρά που μου δίνει και μόνο που υπάρχει. Να είναι γερός χαρούμενος και καλότυχος όπως και τα τρία μου παιδιά που λατρεύω χωρίς να τα ξεχωρίζω. Δεν μπορώ να παραλείψω και την εγγονή μου όπως και την κόρη της αγαπημένης μου συντρόφου. Την αγάπη μου σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Είμαι ζαμπλουτος ευχαριστώ και είμαι ευγνώμων για τα δώρα που μου χάρισε η Παναγία»