Καίτη Κωνσταντίνου για Λίνα Μενδώνη: «Ένιωσα πως με έφτυσαν στα μούτρα»

Τάχθηκε υπέρ του Σπύρου Μπιμπίλα

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Καίτη Κωνσταντίνου για Λίνα Μενδώνη: «Ένιωσα πως με έφτυσαν στα μούτρα»

Η ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου καλεσμένη στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και μίλησε για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά τάχθηκε υπέρ και του Σπύρου Μπιμπίλα.

«Όλο αυτό το σκηνικό μας κάνει να νιώθουμε ανασφάλεια. Το ακούσαμε από άνθρωπο που δεν θα πρεπε να το πεις. Θα έπρεπε να ξέρει τι δουλειά κάνουμε, τι δουλειά κάνουν οι άνθρωποι που ασχολείται μαζί τους. Είναι τεράστια η διαφορά της υποκρισίας με την υποκριτική, δεν είμαστε ψεύτες.

Εγώ προσωπικά ένιωσα ότι μας έφτυσαν στα μούτρα. Και αισθανόμαστε λίγο μόνοι μας. Ευτυχώς υπάρχει το Σωματείο μας που έχει ενεργό δράση και τάσσομαι με το Σωματείο και τον Σπύρο Μπιμπίλα που προσπαθεί που είναι εξαιρετικός άνθρωπος», είπε αρχικά.

Αναφορικά με τον Σπύρο Μπιμπίλα και τον χαρακτηρισμό «μέτριος ηθοποιός» που του αποδόθηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη, σημείωσε: «Είναι ένας άνθρωπος που υπερπροσπαθεί στο Σωματείο. Είναι ένας εξαιρετικός συνάδελφος και άνθρωπος, μία έννοια που πρέπει να τονίζουμε πια. Όπως είπε ο Δημήτρης Καταλειφός είναι καλύτερο να λέμε για κάποιον ότι είναι καλός άνθρωπος, παρά καλός επαγγελματίας σε κάτι. Το “μέτριος” είναι πολύ άσχημος χαρακτηρισμός». Την ίδια άποψη στηρίζει και ο σκηνοθέτης Τσαφούλιας.

καίτη κωνσταντίνου για σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Ξέσπασε η Καίτη Κωνσταντίνου: «Πρέπει να λάμψει η αλήθεια, να παραιτηθούν άμεσα ΟΛΟΙ οι υπεύθυνοι»

Η Καίτη Κωνσταντίνου ξέσπασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram αναφορικά με το κύμα καταγγελιών των τελευταίων ημερών.

Η καταξιωμένη ηθοποιός φαίνεται να μην έχει χάσει όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική σόου μπιζ σχετικά με τις καταγγελίες ηθοποιών για παρενόχληση και κακοποίηση στον εργασιακό χώρο.

Η Καίτη Κωνσταντίνου δημοσίευσε ένα κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram προκειμένου μιλήσουν όλοι όσοι γνωρίζουν και να λάμψει η αλήθεια.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός έγραψε: «Είμαι βαθιά συγκλονισμένη με τα αίσχη που συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου μας. Πρέπει άμεσα να λάμψει η αλήθεια, να παραιτηθούν άμεσα ΟΛΟΙ οι υπεύθυνοι (για τους πραγματικούς λόγους), να δικαιωθούν τα θύματα και να τιμωρηθούν οι θύτες.

Το θέατρο είναι ιερό και όσοι σεβόμαστε την τέχνη μας και τον εαυτό μας πρέπει να βοηθήσουμε να καθαρίσει η κόπρος του Αυγεία». Η ηθοποιός πρόσφατα είχε αναφερθεί στο μεταξύ, και στην ομοιότητα της με τον Νίκο Οικονομόπουλο.