Κάρμεν Ρουγγέρη: «Δεν μπορεί να παραγράφεται ο βιασμός σαν έγκλημα γιατί καταστρέφονται οι ψυχές»

«Με πήρε τηλέφωνο ο Βασιλάκης και έκλαιγε για την κακοποίηση που βίωσε»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κάρμεν Ρουγγέρη: «Δεν μπορεί να παραγράφεται ο βιασμός σαν έγκλημα γιατί καταστρέφονται οι ψυχές»

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε στο Σου Κου Family για την επικαιρότητα και αναφέρθηκε στον 40χρονο Βασίλη ο οποίος έχει καταγγείλει σεξουαλική επίθεση.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μάλιστα σύμφωνα με το δικαστήριο φαίνεται να παρενοχλούσε ανήλικα παιδιά εδώ και 30 χρόνια.

Οι δηλώσεις της Κάρμεν Ρουγγέρη

“Είναι θετικό ότι έχουν αρχίσει να ανοίγουν τα στόματα. Μπράβο στα παιδιά που βγήκαν επιτέλους και μίλησαν για την κακοποίηση που έχουν δεχτεί. Δεν μπορεί να παραγράφεται ο βιασμός σαν έγκλημα γιατί καταστρέφονται οι ψυχές των θυμάτων. Αυτό το κουβαλάνε όλη τους τη ζωή. Δεν μπορεί λοιπόν, στα 15 χρόνια όλα αυτά τα παραγράφονται.

Δεν ξέρουμε γιατί το τάδε παιδί το έχει κρατήσει μυστικό. Μπορεί να είναι η ντροπή, ο φόβος, η απειλή και τώρα ξαφνικά βρήκε την ευκαιρία να τα πει και πρέπει να τα πει για να πληρώσει αυτός που φταίει. Είμαι υπέρ της τιμωρίας στην παιδεραστία. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Είναι πολύ μεγάλο έγκλημα.

Με πήρε τηλέφωνο ο Βασιλάκης γιατί ήθελε κάτι να μου ζητήσει. Πόσο το λάτρεψα αυτό το παιδί που έκλαιγε για την κακοποίηση που βίωσε. Λέω “κοίτα πόση ζημιά του έχουν κάνει αυτού του παιδιού”. Έκλαιγε με αναφιλητά και έβαλα και εγώ τα κλάματα του και του έλεγα “να σε είχα κοντά μου να σε αγκαλιάσω αγάπη μου”, είπε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Οργισμένη η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Είναι δυνατόν ο βιασμός ενός παιδιού να παραγράφεται σε 15 χρόνια;»

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε για τον Δημήτρη Λιγνάδη δηλώνοντας την έντονη δυσαρέσκεια και οργή της για όσα κατηγορείται.

Η ταλαντούχα ηθοποιός ξέσπασε επίσης λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν ο βιασμός ενός ανήλικου παιδιού να παραγράφεται στα 15 χρόνια.

«Όταν βιάζεται ενα παιδί, ο βιασμός αυτός το ακολουθεί σε όλη του τη ζωή. Του διαμορφώνει τον χαρακτήρα και τις περισσότερες φορές δεν το ξεπερνάει ποτέ» δήλωσε και συνέχισε «Είναι, λοιπόν, δυνατόν αυτό το έγκλημα να παραγράφεται σε 15 χρόνια; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Θα έπρεπε να μην παραγράφεται ποτέ και θα πρέπει να αλλάξει ο νόμος κατά την γνώμη μου».

«Ως προς την περίπτωση αυτή, ελπίζω να είναι μεγάλη η τιμωρία αν αποδειχθεί ότι είναι ένοχος ο κατηγορούμενος και να πληρώσει γιατί για κάθε έγκλημα πρέπει να υπάρχει και τιμωρία» συμπλήρωσε.