Έλλη Κοκκίνου: «Είχα πάρει 22 κιλά, δεχόμουν άσχημη κριτική και είχα πάθει κατάθλιψη»

Μίλησε για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έλλη Κοκκίνου: «Είχα πάρει 22 κιλά, δεχόμουν άσχημη κριτική και είχα πάθει κατάθλιψη»

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε στο Mega Star για την δύσκολη περίοδο στη ζωή της όπου έχασε τον πατέρα της και πήρε αρκετά κιλά.

«Το ότι είμαι μητέρα δεν μπορεί να μην περιορίσει και να σκέφτομαι πότε θα γυρίσω σπίτι αλλά π.χ. για δύο μήνες δεν θα μπορούσα να λείψω σε περιοδεία… Σε talent show μπορεί να πήγαινα, αν ξεκινούσα τώρα, δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό… Αν είχα να διαλέξω, θα διάλεγα τον παλιό δρόμο. Η αργή αναγνωρισιμότητα κάνει καλό.

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν την μέρα που «έχασα» τον μπαμπά μου κι έπρεπε να πάω να δουλέψω κι όταν είχα πάρει 22 κιλά από θυρεοειδή και δεχόμουν άσχημη κριτική από κάποιους και με είχε πιάσει κατάθλιψη αλλά τα κατάφερα.» είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια η οποία θα κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Oι αποκαλύψεις της Έλλης Κοκκίνου για τα περιττά κιλά και την κατάθλιψη

Έλλη Κοκκίνου: «Την ήξερα χρόνια την ιστορία της Μπότση! Συνέβη το 1994»

Η 'Ελλη Κοκκίνου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, όπου έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή. Επίσης, μίλησε για την καλή της φίλη Τζένη Μπότση, η οποία πριν λίγες εβδομάδες κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό ηθοποιό.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην καριέρα της ενώ θυμήθηκε και τις στιγμές που μοιράστηκε με τον Αντώνη Βαρδή. Με αφορμή την επανεκτέλεση του πρώτου τραγουδιού που της έγραψε, διηγήθηκε την ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτό και γιατί είναι τόσο ιδιαίτερο για εκείνη.

Συγκεκριμένα, το 1996, η Έλλη Κοκκίνου συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τη Sony Music Greece και τον Νοέμβριο του 1998 κυκλοφόρησε το πρώτο της cd single με τίτλο "Κάποια Μέρα" που αποτελείται από δύο τραγούδια, με το ομότιτλο τραγούδι να σημειώνει επιτυχία στο ραδιόφωνο. Η μουσική ήταν του Αντώνη Βαρδή και οι στίχοι είχαν γραφτεί από τη Γιούλα Γεωργίου, ενώ από τον Μάνο Τσιλιμίδη στο "Όσο Κι Αν Πεθαίνω".