Ν.Σ. για Δημήτρη Άνθη: «Δεν ήταν βιασμός, ήταν ερωτική συναίνεση»

«Σπάει» τη σιωπή του για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ν.Σ. για Δημήτρη Άνθη: «Δεν ήταν βιασμός, ήταν ερωτική συναίνεση»

Το πρωί της Κυριακής μέσα από την εκπομπή Έλα Χαμογέλα βγήκε στη δημοσιότητα η συνέντευξη που παραχώρησε ο Ν.Σ. στο Πέτρο Κουσουλό και την εφημερίδα «Μπαμ», μέσα από την οποία εξηγεί πως με τον Δημήτρη Άνθη δεν υπήρξε βιασμός αλλά ερωτική συναίνεση.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ισχυρίστηκε πως γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Άνθη λίγο νωρίτερα από το 2006 που αποκάλυψε ο δεύτερος στη συγκλονιστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από μερικές εβδομάδες στην Σίσσυ Χρηστίδου.

Nίκος Στραβοπόδης Δημήτρης Άνθης

Επιπλέον εξήγησε πως η συνέντευξη αυτή τον συγκλόνισε και θεωρεί πως ο Δημήτρης Άνθης είδε στο πρόσωπό του, τον άνθρωπο που τον είχε κακοποιήσει σε παιδική ηλικία.

Οι δηλώσεις του Ν.Σ. για τον Δημήτρη Άνθη

Δημήτρης Άνθης: «Το πώς διαχειρίζομαι τα προφίλ μου στα social media είναι δικός μου λογαριασμός»

Ο Δημήτρης Άνθης ξέσπασε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram και αναφέρθηκε σε αυτούς που κρίνουν το πως διαχειρίζεται το profile του.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Άνθη

«Το πώς διαχειρίζομαι τα προφίλ μου στα social media είναι δικός μου λογαριασμός και έχω κάθε δικαίωμα να εκφράζω την άποψή μου και να διαφωνώ με κάθε άποψη ή κριτική η οποία με ενοχλεί. Δυστυχώς, τις απόψεις τις εκφράζουν άνθρωποι και όχι ζώα. Τι να κάνουμε τώρα;

Δε ζήτησα τη γνώμη κανενός και ούτε ανέχομαι να αφήνουν υπόνοιες για να δημιουργούν εντυπώσεις. Πάντα ήμουν ενεργός στα social media και ότι έχω βρεθεί σε μία άσχημη κατάσταση τη δεδομένη χρονική περίοδο, δε θα με εμποδίσει να έχω άποψη» έγραψε χαρακτηριστικά ενώ λίγες μέρες πριν ο φερόμενος ως θύτης του δήλωσε πως υπήρχε ερωτική συναίνεση.

ξέσπασε ο δημήτρης άνθης