Big Brother: Το νέο βίντεο του Θέμη Κανέλλου με αποκαλυπτικό εσώρουχο

Σάλος στα social media!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Το νέο βίντεο του Θέμη Κανέλλου με αποκαλυπτικό εσώρουχο

Ο Θέμης Κανέλλος αποτέλεσε έναν από τους πολυσυζητημένους παίκτες του Big Brother και όπως όλα δείχνουν, παρόλο που το ριάλιτι του ΣΚΑΪ έχει ρίξει αυλαία εδώ και μήνες, ο Θέμης καταφέρνει να βρίσκεται για ακόμα μία φορά στο προσκήνιο.

Ο Θέμης, από τη στιγμή που βγήκε από το παιχνίδι, είναι πολύ ενεργός στα social media και μάλιστα, τις περισσότερες φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά τολμηρές αναρτήσεις.

Έτσι γίνεται άμεσα πρώτο θέμα συζήτησης στα social media και ο ίδιος δείχνει να το απολαμβάνει αφού λατρεύει την αλληλεπίδραση με τους followers του και είναι εξαιρετικά δημοφιλής στο Instagram.

Big Brother Θέμης Κανέλλος

Αφού αποκάλυψε λοιπόν πως δέχεται ανήθικες προτάσεις στο Instagram, ανέβασε ένα βίντεο, το οποίο σίγουρα θα συζητηθεί αφού ποζάρει με ένα άκρως αποκαλυπτικό εσώρουχο.

Το βίντεο του Θέμη Κανέλλου με το αποκαλυπτικό εσώρουχο

«Στο Big Brother έγιναν πράγμα για τα οποία απαγορευόταν να μιλήσουμε»

Ο Θέμης Κανέλλος μίλησε πριν από κάποιες εβδομάδες στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο Big Brother, ξεκαθαρίζοντας πως μέσα στο παιχνίδι έγιναν πράγματα για τα οποία οι παίκτες δεν μπορούσαν να μιλήσουν.

Ο πολυσυζητημένος παίκτης, λίγο μετά τη δημοσίευση του βίντεο που λέει όλα όσα έγιναν στο σπίτι του Big Brother, αποφάσισε να ανοίξει τα κρυφά χαρτιά του.

Μεταξύ άλλων εξήγησε πως δεν έχει καμία επαφή με τη νικήτρια, Άννα Μαρία, η οποία έχει κάνει μπλοκ στο Instagram όλους τους παίκτες του Big Brother.

Παράλληλα είπε πως η παραγωγή απαγόρευσε στους παίκτες να μιλήσουν για ορισμένα περιστατικά που έλαβαν χώρα μέσα στο σπίτι. Το περιστατικό της Άννας Μαρίας με την πόρτα για παράδειγμα, είχε σκηνές, τις οποίες δεν παρακολούθησε ποτέ το τηλεοπτικό κοινό.