Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δέσποινα Βανδή: «Με την Άννα Βίσση θα συναντηθούμε ουσιαστικά επί σκηνής»

Έρχεται η συνεργασία που πολλοί περιμένουν!

Δέσποινα Βανδή: «Με την Άννα Βίσση θα συναντηθούμε ουσιαστικά επί σκηνής»
News 28.02.2021 19:20
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Η Δέσποινα Βανδή, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Gala, αποκάλυψε πως με την Άννα Βίσση έχουν σκοπό να βρεθούν επί σκηνής μαζί.

Νομίζω ότι η συνάντηση σας με την Άννα ήταν το μόνο θετικό κομμάτι αυτής της περιόδου στην ελληνική σόουμπιζ. Τελείωσε μια κόντρα 25 χρόνων. Δείχνατε πολύ αγαπημένες στη σκηνή.

Μα ήμασταν. Και να φανταστείς ότι όλο αυτό έγινε αβίαστα. Όλα προέκυψαν από ένα απλό τηλεφώνημα του Νίκου Κοκλώνη που μας ζήτησε να βρεθούμε στο σπίτι του. Και είχε τόσο impact, γιατί απλά το μόνο που χρειαζόταν ήταν να συναντηθούμε! Γιατί τόσα χρόνια, δεν είχαμε συναντηθεί.

Και ποιο το συμπέρασμα;

Νιώσαμε και οι δυο το ίδιο συναίσθημα. Ότι ταιριάζουμε πάρα πολύ, έχουμε χημεία και δεν το λέω ως κλισέ, η σκηνή δεν λέει ποτέ ψέματα, αντιλαμβάνεσαι αν ταιριάζεις με τον άλλον ή όχι από το πρώτο λεπτό. Επίσης, αντιληφθήκαμε πως μιλάμε την ίδια γλώσσα, πως αισθανόμαστε τη μουσική. Ήταν σαν να γνωριζόμασταν από χρόνια, υπήρξε αμέσως οικειότητα.

Άκουσα ότι παίξατε μπιρίμπα στο σπίτι της Μαρίας Καβογιάννη.

Ναι! Μάλιστα ήμασταν ομάδα εγώ και η Άννα, δεν παίξαμε αντίπαλες και χάσαμε πανηγυρικά από την Μαρία και τον Παναγιώτη Τσεβά. Η ήττα μας ήταν συντριπτική και ευχήθηκα στα μουσικά πράγματα να μη συμβεί το ίδιο!

Κάτι που είπατε μεταξύ σας και μπορείς να το αποκαλύψεις;

Είπαμε πως, όταν κάποια στιγμή βγούμε από αυτό που ζούμε με τον Covid, ελπίζω σύντομα, θα συναντηθούμε ουσιαστικά επί σκηνής. Γιατί, αυτό που έγινε στο J2US ήταν στο πλαίσιο μόλις δύο προβών που κράτησαν μόνο μισή ώρα.

άννα βίσση δέσποινα βανδή συνεργασία

Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Κυκλοφόρησε επίσημα η πρώτη τους συνεργασία

Η πρώτη επίσημη συνεργασία της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή μόλις κυκλοφόρησε και οι δύο τραγουδίστριες μας έδωσαν μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να δούμε από εκείνες μελλοντικά.

Πάνε σχεδόν δύο μήνες από τότε που οι δύο δημοφιλείς και καταξιωμένες τραγουδίστριες εμφανίστηκαν μαζί στην σκηνή του J2US, μια στιγμή που αναμφίβολα χαρακτηρίζεται ως ιστορική.

Έκτοτε οι δύο γυναίκες έχουν εκφράσει πολλές φορές την αμοιβαία αγάπη τους, ιδίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσαν την πρώτη τους συνεργασία, καθώς η συνάντηση τους ηχογραφήθηκε ως μία live "δισκογραφική" κυκλοφορία.

Με άλλα λόγια, το ηχητικό κομμάτι της συνάντησης των δύο σταρ είναι πλέον διαθέσιμο για τους χρήστες του Spotify ως Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή Duets από την Panik Records.

άννα βίσση δέσποινα βανδή

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έγιναν κολλητές Βίσση και Βανδή - Το σχόλιο στο Instagram

Δέσποινα Βανδή για διαφορετικότητα: «Ο γιός μου αντιλαμβάνεται τη φυσικότητα στο θέμα, το θεωρώ νίκη ως μητέρα»

Share