Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ηλίας Βαλάσης: «Δεν έχω μεγαλώσει με οικογένεια, είμαι ένα κακοποιημένο παιδί»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του πρώην παίκτη του Survivor

Ηλίας Βαλάσης: «Δεν έχω μεγαλώσει με οικογένεια, είμαι ένα κακοποιημένο παιδί»
News 02.03.2021 11:55
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πρωί της Τρίτης, ο Ηλίας Βαλάσης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη και μέσα σε όλα εξομολογήθηκε πως υπήρχε ένα κακοποιημένο παιδί.

Ο Ηλίας που υπήρξε ο πρώτος παρουσιαστής της Φάρμας είπε αρχικά: «Ήταν επιλογή μου να πάω στα ΟΥΚ, για να πας στην κόλαση, εσύ αποφασίζεις. Μου έλειπε πολύ να έχω αδέρφια, να έχω ομάδα, να είμαι μέσα σε μια οικογένεια, μου έλειπε πολύ. Δεν έχω μεγαλώσει πολύ με οικογένεια, όπως έχετε μεγαλώσει οι υπόλοιποι, είμαι ένα κακοποιημένο παιδί.

Είμαι από μηδέν, όχι μόνο εγώ, όλοι οι άνθρωποι που υπήρξαν γύρω μου. Σου κάνει παράξενο; Σε ένα σχολείο που ήμασταν 150 παιδιά, τα 120 ήταν στην ίδια φάση με εμένα. Γιατί να υπάρχει συγκάλυψη στην οικογένεια; Χτύπησες τα παιδιά; Στον εισαγγελέα. Δεν με νοιάζει αν είσαι άντρας μου».

Ο Ηλίας Βαλάσης αμέσως μετά δήλωσε: «Ήμουν ένας άνθρωπος με κατεστημένα, πλέον δεν χρειάζεται να μεθύσω για να είμαι ο εαυτός μου. Αν δεν έπινα, δεν λειτουργούσα. Δεν μπορούσα να πω σ’ αγαπώ ή μου λείπεις. Το θέατρο με βοήθησε πολύ να είμαι ο εαυτός μου. Πιστεύω πολύ στο Θεό, τη γυναίκα μου τη “σταύρωσα”».

Για το Survivor και τη Φάρμα, ο Ηλίας Βαλάσης τόνισε: «Στο Survivor υπήρχαν άνθρωποι που αν έμπαινες σε κλουβί με άγρια ζώα είχες περισσότερες πιθανότητες να βγεις σώος. Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Με το κόψε ράψε στο μοντάζ βγήκε ο κακός.

Για πάνω από έξι μήνες είχα τηλεοπτικά συνεργεία έξω από το σπίτι μου και έβγαινα από την πίσω πόρτα. Αισθάνθηκα πολύ αδικημένος για την αποχώρησή μου από το Survivor. Ως παρουσιαστή στη Φάρμα δεν με υπερασπίστηκαν ώστε να με καθιερώσουν».

Ηλίας Βαλάσης εξομολόγηση

Ποιος είναι ο Ηλίας Βαλάσης

Ο Ηλίας Βαλάσης έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή του στο reality "Survivor" από το οποίο μάλιστα βγήκε και νικητής.

Πλέον ασχολείται με την υποκριτική και την σκηνοθεσία, ενώ το 2013 - 2014, πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση "Οι τρεις αδελφές" του Τσέχοφ μαζί με τον Κώστα Φραγκολιά και τον Ηλία Παπακωνσταντίνου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ηλίας Βαλάσης: «Στο πρώτο Survivor παίρναμε το βασικό»

Nomads: Το ξέσπασμα του Ηλία Βαλάση για το φυλαχτό που έδωσε στην Όλγα Πηλιάκη!

Share