Νέο κατάστημα Lidl στο Κερατσίνι

Σε πλήρη εξέλιξη το αναπτυξιακό πλάνο της Lidl Ελλάς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νέο κατάστημα Lidl στο Κερατσίνι

Ένα νέο κατάστημα εγκαινίασε η Lidl Ελλάς τη Δευτέρα 1 Μαρτίου στο Κερατσίνι, επί της λεωφόρου Δημοκρατίας 97, τηρουμένων όλων των κανόνων προστασίας για την ασφάλεια πελατών και εργαζομένων.

Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο πώλησης 1.156 τ.μ., διαθέτει 6 ταμεία και 72 θέσεις στάθμευσης – εκ των οποίων οι 41 στο ισόγειο και οι υπόλοιπες 31 στον υπαίθριο χώρο της οροφής του κτιρίου – καθώς και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων 2 θέσεων στο ισόγειο πάρκινγκ.

Με στόχο τη βέλτιστη πλοήγηση και την αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας, η πρόσβαση στο κατάστημα από τον ισόγειο χώρο στάθμευσης γίνεται με κυλιόμενoυς διαδρόμους, ενώ έχουν οριοθετηθεί θεματικά οι διαφορετικοί τομείς του καταστήματος.

Το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα έρχεται για να δώσει μια ποιοτική επιλογή στους καταναλωτές της ευρύτερης περιοχής και να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών. Δίνοντας έμφαση στη «φρεσκάδα», η Lidl Ελλάς ενσωματώνει ολοένα και περισσότερα ελληνικά προϊόντα, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα τόσο με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας όσο και επώνυμα. Με προσεκτικά επιλεγμένες συνεργασίες με Έλληνες παραγωγούς, με καθημερινή τροφοδοσία φρέσκων προϊόντων αλλά και με συνεχείς και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, η εταιρεία διασφαλίζει πέρα από τις χαμηλές τιμές, την υψηλή ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων της.

Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, εν μέσω πανδημίας, η Lidl Ελλάς βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή και τις ανάγκες του, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, στηρίζει την εθνική οικονομία και την ελληνική κοινωνία, αποδεικνύοντας πώς ανοίγει τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Σε πλήρη εξέλιξη το αναπτυξιακό πλάνο της Lidl Ελλάς - αριθμεί πλέον 63 σημεία πώλησης στην Αττική και 227 σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Νέο κατάστημα Lidl στο Κερατσίν

TAGS