Χριστίνα Μπόμπα: Η αποκάλυψη για τις αποτυχημένες προσπάθειες εγκυμοσύης - «Μετά από 2-3 χρόνια απογοητεύσεων»

Η φωτογραφία και η συγκινητική αναφορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Η αποκάλυψη για τις αποτυχημένες προσπάθειες εγκυμοσύης - «Μετά από 2-3 χρόνια απογοητεύσεων»

Η Χριστίνα Μπόμπα στο προφίλ της στο Instagram, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Μεταξύ άλλων, η εγκυμονούσα αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος.

Συγκεκριμένα, δε δίστασε να αποκαλύψει πως με τον Σάκη Τανιμανίδη προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί εδώ και 2-3 χρόνια.

«Αυτή η φωτογραφία είναι από την ημέρα που μάθαμε τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής μας μετά από 2-3 χρόνια απογοητεύσεων. Για πολλούς από εμάς ο δρόμος για το μεγαλύτερο όνειρο, να γίνουμε γονείς, δεν είναι εύκολος. Αλλά θέλει πίστη και να μην απογοητευόμαστε.», έγραψε, ενώ θέλουν να κάνουν και άλλα παιδάκια.

Χριστίνα Μπόμπα αποτυχημένη εγκυμοσύνη

Σάκης Τανιμανίδης: «Δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδάκι με την Χριστίνα Μπόμπα»

Καλεσμένος στο Πρωινού βρέθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης, λίγο διάστημα μετά την είδηση πως με την Χριστίνα Μπόμπα θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς σε δίδυμα. Ο παρουσιαστής που υπέγραψε στον ΑΝΤ1 και θα παρουσιάσει τη Φάρμα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να μείνει έγκυος η γυναίκα του.

Επίσης, τηλεφωνικά μίλησε και η μητέρα του κυρία Ματούλα, η οποία αποκάλυψε το πώς της ανακοίνωσε ο γιος της ότι θα γίνει γιαγιά.

«Δυσκολευτήκαμε αρκετά. Σε αριθμό δε θυμάμαι πόσες ήταν οι προσπάθειες. Όταν παντρευτήκαμε είπαμε να κάνουμε ένα παιδάκι. Δεν ήρθε τόσο εύκολα. Πέρασε καιρός. Ξέρω για όλα τα ζευγάρια πως είναι δύσκολο, αλλά ήρθε και μετά τα ξεχνάς όλα. Αυτό πέφτει κυρίως πάνω στη γυναίκα. Η γυναίκα είναι αυτή που κάθε μήνα κάνει το τεστ. Το κάνει προσωπικό, το κάνει δικό της. Ο άντρας απλά είναι δίπλα και περιμένει. Λάθος της να το προσωποποιεί.

Δεν είναι μπαμ και κάτω. Και όλα καλά να είναι, υπάρχει ένα ποσοστό επιτυχίας. Δε ζήσαμε κάποιο δράμα. Δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδάκι, όπως χιλιάδες κόσμος. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι ότι και αν δυσκολεύονται να κάνουν παιδί, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα το λύσουν οι γιατροί και αν δεν υπάρχει, κάποια στιγμή θα έρθει. Και όταν θα έρθει θα είναι σα να μη πέρασε μια μέρα. Όταν το μάθαμε πιάσαμε τα ζουμιά» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Τανιμανίδης.