Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βούρκωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Με θλίβει που κάποιοι φίλοι μου κατηγορούνται! Έχω χάσει τον ύπνο μου»

«Σκέφτηκα εκείνη την ώρα τον Δημήτρη Λιγνάδη που ήταν μόνος του μέσα σε ένα κελί»

Βούρκωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Με θλίβει που κάποιοι φίλοι μου κατηγορούνται! Έχω χάσει τον ύπνο μου»
News 03.03.2021 13:42
Από Ελένη Ζουγανέλη

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλες τις εξελίξεις που αφορούν το χώρο του θεάτρου και τις συγκλονιστικές καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, βιασμό και βία.

Αρχικά, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ διευκρίνισε πως: «Δεν με πείραξε καθόλου, ούτε έδωσα σημασία και όπως είδατε δεν απάντησα. Αφού απάντησαν όλοι οι άλλοι, γιατί να απαντήσω εγώ; Δεν απάντησα τίποτα».

Στη συνέχεια, βουρκωμένος, εξομολογήθηκε πως είναι πολύ στεναχωρημένος με την όλη κατάσταση που επικρατεί:

Σπύρος Μπιμπίλας Πρωινό

«Με θλίβει που κάποιοι φίλοι μου κατηγορούνται. Έχω χάσει τον ύπνο μου. Είναι πολύ δυσάρεστη κατάσταση να σκέφτεσαι ότι ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα σου πολλά χρόνια και έχει παίξει και ρόλο φυσικά στην ζωή μου και στην καριέρα μου, αυτή τη στιγμή κατηγορείται κι εγώ είμαι σε αυτή τη θέση μου είμαι και ασφαλώς πρέπει να έχω μια πολύ σωστή και σαφή θέση. Η σιωπή λέει πιο πολλά από τα λόγια».

«Τη μέρα που έγινε αυτό με τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίο 40 χρόνια δεν είχα καμία επαφή, εκείνο το βράδυ που περιμέναμε όλοι να δούμε αν θα προφυλακιστεί, δέχθηκα μηνύματα αγάπης από όλη την Ελλάδα. Και σκέφτηκα εκείνη την ώρα αυτόν τον άνθρωπο που ήταν μόνος του μέσα σε ένα κελί».

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω μείνει άναυδος σε ότι αφορά στην υπόθεση Λιγνάδη»

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, μίλησε μέσω Skype ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αναφέρθηκε στις πρόσφατες εξελίξεις με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Δεν με ενόχλησε το «μέτριος», έχω ακούσει χειρότερα, δεν με ενδιαφέρει ο σχολιασμός άλλων ανθρώπων. Έχω τόσο ισχυρή προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση που δεν με ενδιαφέρουν αυτά», είπε στον χαρακτηρισμό του ηθοποιού - σκηνοθέτη που κατηγορείται.

«Σε τέτοιο βαθμό έχω μένει άναυδος σε ότι αφορά στην υπόθεση του Λιγνάδη. Τις ακραίες συμπεριφορές δεν τις γνώριζε κανείς διότι όταν γίνονται σε σπίτια ή κλειστά καμαρίνια δεν μπορεί να τις γνωρίζει κανείς παρά μόνο τα δυο άτομα που είχαν αυτή την περιπέτεια.

Αυτό με τον κώδικα δεοντολογίας που θα μπει, θα απαγορευτεί δια ροπάλου. Κανείς δεν θα πηγαίνει μόνος του σε έναν μόνο του για ακροάσεις ή οτιδήποτε άλλο. Αν πάει δεν θα μπορεί να το καταγγείλει», είπε μεταξύ άλλων στην συνέχεια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Καινούργιου: «Υπέροχε Σπύρο Μπιμπίλα, χωρίς να με ξέρεις ήρθες και με αγκάλιασες όταν έκλαιγα»

Σοφία Μπεκατώρου: Συναντήθηκε με τον Σπύρο Μπιμπίλα

Share