Μαντώ Γαστεράτου: «Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με την Τζένη Μελιτά»

Aποκαλύπτει με ποια τραγουδίστρια την μπερδεύουν και ποια ήταν η πιο δύσκολη συνεργασία της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μαντώ Γαστεράτου: «Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με την Τζένη Μελιτά»

Η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε στην εκπομπή Pop up και αναφέρθηκε στο Mega Star, σε δυσκολίες συνεργασίες αλλά και στην σχέση της με την Τζένη Μελιτά.

Οι αποκαλύψεις της Μαντώς Γαστεράτου

«Η αγαπημένη μου παρουσιάστρια του Mega Star ήταν η Ναταλία Γερμανού. Έχω έρωτα με την Κατερίνα Στικούδη, σχεδόν τη λατρεύω. Έχω υπογράψει αυτόγραφο σαν Κατερίνα Στικούδη. Ήμουν μελαχρινή τότε και με πέρασαν για την Κατερίνα. Δεν θεωρώ ότι με αδίκησε παρουσιαστής που συνεργάστηκα μαζί του. Θεωρώ όμως ότι δεν δεθήκαμε όσο έπρεπε σε μια παλιά μου συνεργασία.

Έχω κάνει πλαστική επέμβαση αν και δεν φαίνεται. Από το 0 έφτασα στο 1. Ο πιο ιδιαίτερος καλεσμένος που είχα να διαχειριστώ ήταν ο Light. Είχα πάρει τη Ναταλία Γερμανού και της ζήτησα να με πάρει στο “Καλύτερα δε γίνεται”», είπε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου.

Η Μαντώ Γαστεράτου απάντησε στη συνέχεια: «Δεν θα ήθελα να συναντήσω ξανά τον J Balvin γιατί όταν είχε έρθει στην Ελλάδα με φλέρταρε και εγώ από το τρακ μου κρύφτηκα στην τουαλέτα. Μου έστελνε γράμματα και μηνύματα ένας κρατούμενος και ρωτούσε επίμονα τι νούμερο παπούτσι φοράω.

Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με τη Τζένη Μελιτά, απλά σταματήσαμε να κάνουμε την παρέα που κάναμε. Μιλήσαμε μόνο δυο φορές, ανταλλάξαμε μηνύματα. Αν τα δω φυσικά και θα τη χαιρετήσω και θα ήθελα να μιλήσουμε. Δεν έχουμε βριστεί, δεν έχει γίνει κάτι μεταξύ μας».

μαντώ γαστεράτου μελιτά

Συγκλονίζει η Μαντώ Γαστεράτου: «Ήταν εφιάλτης, ντρεπόμουν ακόμα και να..»

Η Μαντώ Γαστεράτου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό “In style” και συγκεκριμένα στη Ζωή Μίχα και συγκλόνισε με την εξομολόγηση της.

Η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία έχει χάσει 12 ολόκληρα κιλά τους τελευταίους μήνες, αναφέρθηκε σε μια περίοδο της ζωής της, η οποία ήταν εφιάλτης και αυτή αφορούσε ένα πρόβλημα ακμής που αντιμετώπιζε.

Έχεις αντιμετωπίσει ποτέ κάποιο δερματικό πρόβλημα;

Δυστυχώς, ναι. Στην εφηβεία είχα πολύ έντονο πρόβλημα ακμής, η οποία εμφανίστηκε ξανά στα 19 μου. Εκείνη η περίοδος ήταν εφιάλτης. Ντρεπόμουν ακόμα και να βγω έξω.

Τα πρώτα χρόνια ξεκίνησα τη φαρμακευτική αγωγή που μου είχε συστήσει η δερματολόγος μου και στη συνέχεια έκανα θεραπείες προσώπου. Ήταν μια επίπονη διαδικασία τόσο για το δέρμα όσο και για την ψυχολογία μου.