Σάκης Τανιμανίδης: «Δεν εξισώνω την παιδεραστία με έναν «πέφτουλα» με κακή επαγγελματική συμπεριφορά»

«Πρέπει να πληρώσουν το τίμημα»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σάκης Τανιμανίδης: «Δεν εξισώνω την παιδεραστία με έναν «πέφτουλα» με κακή επαγγελματική συμπεριφορά»

Ο Σάκης Τανιμανίδης λίγο πριν την πρεμιέρα της «Φάρμας» - δείτε την ξενάγηση που έκανε ο παρουσιαστής στο σπίτι του ριάλιτι - μίλησε στον Τηλεθεατή και αναφέρθηκε στις σεξουαλικές κακοποιήσεις.

Όσα δήλωσε ο Σάκης Τανιμανίδης για το θέμα των καταγγελιών

«Έκαναν πολύ καλά και άνοιξαν τα στόματα. Έπρεπε να τελειώσει επιτέλους αυτή η «άρρωστη κουλτούρα» που κυκλοφορούσε για δεκάδες χρόνια σε πολλούς χώρους! Όλοι αυτοί οι σκηνοθέτες, προπονητές, καθηγητές πανεπιστημίου, πολιτικοί και οποιοσδήποτε άλλος χρησιμοποιεί τη θέση εξουσίας για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορμές, πρέπει να πληρώσουν με το τίμημα του νόμου, αλλά και της κοινωνίας», λέει ο Σάκης Τανιμανίδης και συνεχίζει:

«Και για να μην αφήνουμε ανοιχτά θέματα, δεν εξισώνω την παιδεραστία με έναν «πέφτουλα» με κακή επαγγελματική συμπεριφορά. Να γνωρίζουμε, όμως, ότι ο βιασμός μπορεί να είναι και ψυχολογικός και πρέπει να τιμωρείται. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα αυτά τα στόματα άνοιξαν για καλό λόγο, και πλέον τα φαινόμενα αυτά θα μειωθούν αρκετά τα επόμενα χρόνια. Όλοι αυτοί που μίλησαν αξίζουν την αγάπη, τη στήριξη και τον θαυμασμό μας».

σάκης τανιμανίδης καταγγελίες

Σάκης Τανιμανίδης: «Μου λείπει το Survivor, ο Λιανός είναι καταπληκτικός»

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να κάνει μία φάρσα στον Νίκο Μουτσινά και έτσι τηλεφώνησε στην εκπομπή για να του πει για το δικό του δίλημμα. Βέβαια μεταξύ άλλων μίλησε και για το Survivor αλλά και για την αντικατάστασή του από τον Γιώργο Λιανό.

«Κατσίκια δεν έχω αλλά τρία κορίτσια θα τα έχω σύντομα. Δυο που ετοιμάζονται και ένα που έχω ήδη», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης και αμέσως ο Νίκος Μουτσινάς κατάλαβε ποιος τον έχει πάρει τηλέφωνο μιας και σε λίγο καιρό ο παρουσιαστής πέρα από τη Χριστίνα Μπόμπα, στο σπίτι του θα έχει και δύο δίδυμα κοριτσάκια.

Έτσι λοιπόν, ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε την κουβέντα του με τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Μου λείπει το Survivor, στην αρχή μου κακοφάνηκε λίγο παραπάνω αλλά τώρα το συνήθισα. Ο Γιώργος είναι καταπληκτικός, είναι ταλεντάρα», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Σε ευχαριστώ για τη χαρά που πήρες όταν ανακοινώσαμε την είδηση για τα κορίτσια μας. Το είδα στο πρόσωπό σου ότι χάρηκες και αυτό είναι το όμορφο, όταν καταλαβαίνεις ότι οι γύρω σου χαίρονται με τη χαρά σου».