Λούκας Γιώρκας: «Έπαθα υποθερμία στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ μου»

«Ζω τον έρωτα όπου κι αν βρίσκομαι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λούκας Γιώρκας: «Έπαθα υποθερμία στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ μου»

O Λούκας Γιώρκας βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υποθερμία που είχε πάθει πριν από μερικούς μήνες στα γυρίσματα του νέου του βίντεο κλιπ αλλά και στη σχέση του.

Ο ίδιος δήλωσε ερωτευμένος και τόνισε πως κάθε φορά που βρίσκεται σε σχέση πιστεύει πως έχει βρει τον άνθρωπο της ζωής του.

Οι δηλώσεις του Λούκα Γιώρκα στο Happy Day

«Έπαθα υποθερμία στα γυρίσματα του νέου μου video clip. Ήταν μια ωραία εμπειρία γενικότερα. Είχαμε γυρίσματα και απαιτούσαν να είμαι μέσα στο νερό αρκετές ώρες. Αυτό έγινε τον Δεκέμβριο. Από την αδρεναλίνη δεν ένιωθα οτιδήποτε, αλλά στο τέλος ο οργανισμός βαράει κόκκινο.

Υπήρχε ομάδα δυτών και είδε ότι έχασα τον έλεγχο του σώματος. Μου έλεγαν ότι πρέπει να σταματήσουμε και τους είπε όχι συνεχίζουμε. Η υποθερμία δεν χρειάζεται νοσηλεία. Έχω τέτοιο πάθος με αυτό που κάνω και επιμονή που δεν έχω όρια. Πρέπει να έχω ανθρώπους δίπλα μου να μου βάζουν όρια.

Λούκας Γιώρκας Happy Day

Είμαι πολύ καλά. Ζω τον έρωτα όπου κι αν βρίσκομαι. Τι σημαίνει πολύς καιρός; Είμαι περισσότερο σε σχέση. Πάντα όταν μπαίνεις σε μια σχέση πιστεύεις ότι είναι η γυναίκα της ζωής σου, τώρα τι έρχεται είναι θέμα δικό σου και του ανθρώπου σου» εξομολογήθηκε ο Λούκας Γιώρκας.

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Λούκα Γιώρκα

Ο Λούκας Γιώρκας γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου1986 στο δήμο Αραδίππου που ανήκει στην επαρχία Λάρνακας της Κύπρου.

Στα 9 του χρόνια ξεκινάει μαθήματα κλασικής κιθάρας στο Trinity College of London τα οποία και ολοκληρώνει με επιτυχία, παίρνοντας το Grade 8, στα 16 του. Ταυτόχρονα αρχίζει μαθήματα Βυζαντινής μουσικής και επιτελεί μέλος της Βυζαντινής χορωδίας της Μητρόπολης Κιτίου. Σε ηλικία 10 μόλις ετών γίνεται επίσης μέλος της Φιλαρμονικής ορχήστρας του δήμου Αραδίππου παίζοντας τρομπόνι.

Ως έφηβος συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις με το φωνητικό σύνολο «VOX» και με τη χορωδία του δήμου Λάρνακας παρουσιάζοντας το «Άξιον Εστί» του Μίκη Θεοδωράκη ως σολίστας. Φτιάχνει επίσης τη δική του μπάντα και τραγουδά σε διάφορες ροκ και λαϊκές σκηνές της Κύπρου. Συμμετέχει επίσης ως μέλος του χορευτικού συγκροτήματος του Πολιτιστικού Ομίλου της Ομόνοιας Αραδίππου για αρκετά χρόνια.

Ξεχωριστή στιγμή για τον Λούκα ήταν το 2002 όπου σε ηλικία 16 χρονών κερδίζει το 1ο βραβείο στον 12ο διαγωνισμό Σύνθεσης Κυπριακού Τραγουδιού που διοργανώνει το κρατικό κανάλι της Κύπρου, ΡΙΚ, με το τραγούδι «Το Στοίσιημαν» σε στίχους του Κύπριου ποιητή κ. Χρηστάκη Χασάπη και μουσική του κ. Θεόδωρου Σολομωνίδη.

Ο Λούκας Γιώρκας από τα πρώτα χρόνια της ζωής του, ως πολυσχιδής προσωπικότητα, δείχνει άλλο ένα ταλέντο του που αφορά το ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα από πολύ μικρή ηλικία προπονείται με τις ακαδημίες της Ομόνοιας Αραδίππου, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, Αντρέα Γιώρκα, γνωστού ποδοσφαιριστή της Κύπρου, όπου και γνωρίζει πολλές επιτυχίες και όχι μόνο. Στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Β’, Γ’, και Δ’ κατηγορίας κάτω των 17, η ομάδα του φτάνει 3 διαδοχικές χρονιές στον τελικό, από τις οποίες τις 2 κατακτά το τρόπαιο και την τρίτη παραλίγο να το κατακτήσει.

Ως βασικό στέλεχος αυτής της επιτυχίας, το ποδοσφαιρικό ταλέντο του Λούκα γίνεται αντιληπτό από τον προπονητή της εθνικής ομάδας της Κύπρου κάτω των 17, αργότερα και κάτω των 19, με αποτέλεσμα να κληθεί να αγωνιστεί ως βασικό στέλεχος της ομάδας τόσο σε φιλικά όσο και σε επίσημα παιχνίδια με το εθνόσημο της Κύπρου στο στήθος αριστερά και λίγο πιο κάτω.

Λούκας Γιώρκας βιογραφικό

Το 2005 σε ηλικία 19 χρονών και αφού ολοκληρώνει τη στρατιωτική του θητεία, αναχωρεί στην Ελλάδα για να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Πατρών στο τμήμα Βιολογίας. Εκεί παράλληλα με τις σπουδές του, συνεχίζει να ασχολείται με τη μουσική τραγουδώντας σε μικρά «φοιτητομάγαζα».