Πένθος για την Κατρίνα Τσάνταλη - Έχασε τη γιαγιά της

Η συγκινητική ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πένθος για την Κατρίνα Τσάνταλη - Έχασε τη γιαγιά της

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Κατρίνα Τσάνταλη, η οποία μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως έχασε την αγαπημένη της γιαγιά.

Η ίδια θέλησε να την αποχαιρετήσει με πολύ τρυφερό τρόπο, αφού ανέβασε ένα σκίτσο και ένα πολύ συγκινητικό βίντεο στο οποίο φαίνεται να της κρατάει το χέρι.

Η ανάρτηση της Κατρίνας Τσάνταλη για τη γιαγιά της

«θα μας λείψεις γιαγιά μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κατρίνα Τσάνταλη.

Κατρίνα Τσάνταλη γιαγιά

Η Κατρίνα Τσάνταλη είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media, και έτσι αρκετά συχνά βλέπουμε αναρτήσεις που σχετίζονται με την προσωπική της ζωή.

«Μου είπαν ότι μέχρι τα 28 θα έχω χάσει την όραση μου...»

Πριν από ένα χρόνο, η Κατρίνα Τσάνταλη βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και έκανε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για την όρασή της.

«Είναι πολύ δημιουργικός ο χώρος του κρασιού, αλλά όταν μεγάλωσα ήθελα να κάνω και δικά μου πράγματα. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι οπαδός των κρασιών μας. Τα αδέσποτα σε μαθαίνουν να δίνεις χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα.

Μέσα από τα βιβλία μου προσπαθώ να μάθω στα παιδιά για τον ρατσισμό. Όταν είδα τις συνθήκες διαβίωσης στην Αφρική με έπιασε απελπισία. Θα εκδοθούν τα βιβλία μου σε σύστημα Μπράιγ.

«Είχα πάει για τις εξετάσεις νομίζοντας ότι είχα μυωπία και με είχαν κρατήσει 7 ώρες! Ο γιατρός τότε μου ανακοίνωσε πως έχω τη συγκεκριμένη ασθένεια και μου είπε πως δεν μπορώ να κάνω κάτι και ότι "από την εμπειρία μου μπορώ να σου πω πως μέχρι τα 25-28 θα έχεις χάσει την όρασή σου και από τα δυο μάτια.

Δεν ήθελα να πω κάτι στους γονείς μου μέχρι να είμαι σίγουρη, όπου πήρα τον πατέρα μου τηλέφωνο και αφού την έβγαλε καθαρή μετά από αυτό το τηλεφώνημα, πιστεύω ότι δεν θα πάθει ποτέ τίποτα! Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί είναι μόνο στο ένα μου μάτι και τα δυο μάτια μου κάνουν ισορροπία και βλέπω κανονικά. Παλαιότερα με άγχωνε πολύ, τρομοκρατήθηκα, κοιμόμουν με ανοιχτά τα φώτα αλλά τώρα πια δεν το σκέφτομαι στην καθημερινότητά μου». ήταν τα λόγια της.