Στάλθηκε εξώδικο στην Ναταλία Γερμανού

Το αποκάλυψε η ίδια την ώρα της εκπομπής της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στάλθηκε εξώδικο στην Ναταλία Γερμανού

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε στον αέρα του Καλύτερα Δε Γίνεται πως την προηγούμενη εβδομάδα έλαβε ένα εξώδικο το οποίο ήταν μάλιστα ονομαστικό.

Η παρέα της μεσημεριανής εκπομπής σχολίαζε την κόντρα και τις κατηγορίες ανάμεσα στον Κώστα Δόξα και την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση.

Με αφορμή αυτή την συζήτηση, η παρουσιάστρια επισήμανε πως η υπόθεση χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό γιατί αφορά ένα πρώην ζευγάρι που έχει και ένα μικρό παιδί.

Ναταλία Γερμανού εξώδικο

Αμέσως μετά, τόνισε πως η ίδια αλλά και η ομάδα της πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί, μιας και αναφέρονται στην ενδοοικογενειακή βία, καθώς ο ALPHA έχει θέσει κάποια όρια και έχει αποφασίσει να κρατάει κάποιες αποστάσεις σε τέτοιου είδους θέματα και να τηρεί όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να τηρηθούν όλα στο πλαίσιο του νόμου.

Όταν ειπώθηκε πως η Δικαιοσύνη είναι εκείνη που κάνει την αλήθεια να λάμψει, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε ότι την προηγούμενη εβδομάδα έλαβε ένα ονομαστικό εξώδικο, χωρίς όμως να προχωρά σε λεπτομέρειες.

Ναταλία Γερμανού: «Πιάστηκα κορόιδο με το θέμα των ονομάτων που βγαίνουν τον τελευταίο καιρό»

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ναταλία Γερμανού φάνηκε να είναι πραγματικά αγανακτισμένη με το θέμα των καταγγελιών και έτσι, μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως αισθάνεται «κορόιδο» για ονόματα, που ακούστηκαν, τα οποία δεν πέρναγαν ποτέ από το μυαλό της.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της Έφης Ρασσιά για τον Χάρη Ρώμα. Αφού η Ναταλία Γερμανού εξέφρασε την υποστήριξή της προς τον ηθοποιό, ξεκαθάρισε πως όταν άρχισε να ακούει τα ονόματα των καταγγελλόμενων, έπεσε από τα σύννεφα.

«Εγώ νιώθω ότι πιάστηκα τόσο πολύ κοροϊδο αυτές τις μέρες. Όχι με το θέμα του Χάρη, αλλά με άλλους ανθρώπους που βγαίνουν αυτό τον καιρό. Για ανθρώπους που πιθανόν να ήμουν πολύ σίγουρη, αλλά αισθάνομαι ότι έχω πιαστεί τόσο πολύ κορόιδο», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού.