MasterChef 5 - Βίλλη: «Είπα στα παιδιά να με ψηφίσουν γιατί δεν έβγαλα πιάτο»

«Θέλω να νικήσει η Μαργαρίτα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Βίλλη: «Είπα στα παιδιά να με ψηφίσουν γιατί δεν έβγαλα πιάτο»

Η Βίλλη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε το Σάββατο από το MasterChef 5 και έτσι, το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε στην εκπομπή, «Στην φωλιά των ΚουΚου» και μεταξύ άλλων εξήγησε πως είχε ζητήσει από την ομάδα της να την ψηφίσει μετά την ομαδική δοκιμασία.

Παράλληλα, η Βίλλη τόνισε πως δεν μπορεί να κρατήσει κακία σε κανέναν συμπαίκτη της μιας και ο εγκλεισμός είναι αυτός που τους οδήγησε στο να κάνουν βαριές δηλώσεις ο ένας για τον άλλο.

Τέλος ευχήθηκε να τα ξαναβρεί ο Νίκος Σκορδάκης με τον Παναγιώτη Τζαμαλή, ενώ εξήγησε πως θέλει τη Μαργαρίτα νικήτρια του διαγωνισμού.

Οι δηλώσεις της Βίλλη για το MasterChef 5

«Έχω σπουδάσει εγκληματολογία. Στο σπίτι είχα πάει καθαρά για μαγειρικό σκοπό. Δεν ξέρω τι περιμένουν να ακούσουν όλοι αυτοί που βγαίνουν και λένε ότι έκανα κλίκες και ήμουν χειριστική. Ήμουν απλά αγαπητή, έκανα παρέα με τα παιδιά και πολλοί με στήριζαν παρόλο που ήμουν ερασιτέχνης.

Ό, τι κι αν μου λένε δεν το παίρνω προσωπικά. Έχω λάβει μεγάλη αγάπη από τον κόσμο και τον ευχαριστώ πολύ. Ήταν πολύ ευχάριστο που μικρά παιδιά μοιράστηκαν ιστορίες μαζί μου, μέσα από αυτά που είδαν στην τηλεόραση», είπε αρχικά η Βίλλυ.

Βίλλη Μαργαρίτα

Στη συνέχεια, απαντώντας στην ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου για την ψηφοφορία είπε: «Η διαδικασία της ψηφοφορίας είναι πολύ στρεσογόνα. Σίγουρα μέσα στο παιχνίδι πρέπει να διαλέξεις αν θα ψηφίσεις με βάση τη φιλία σου ή τη μαγειρική. Τα παιδιά ήθελαν να με προστατεύσουν, και ο τρόπος που το έκαναν ήταν πολύ όμορφος. Εγώ δε θα κάτσω να τους κρίνω.

Αυτό έφερε αντιδράσεις στην αντίπαλη ομάδα και στον Παναγιώτη, ο οποίος είχε να αντιμετωπίσει την πίεση της ψηφοφορίας εκείνη την ώρα. Δεν θα κρίνω τον Παναγιώτη ή τις αποφάσεις του. Κανένα παιδί δεν αντέδρασε φυσιολογικά, ούτε ο Τζαμαλής ούτε ο Νίκος.

Ο Παναγιώτης είναι πολύ καλό παιδί και ευαίσθητο. Εγώ είχα κρατήσει αποστάσεις πριν τη ψηφοφορία. Ήταν πολύ δύσκολο να ξέρεις ότι θα ψηφιστείς. Εγώ τους πλησίασα και τους είπα να με ψηφίσουν γιατί δεν έβγαλα πιάτο».

Για τη Μαργαρίτα είπε: «Τη γνώρισα στο ξενοδοχείο. Είναι ένα κορίτσι πολύ συνεσταλμένο, το οποίο δεν ήξερε τις δυνατότητές της. Είναι πολύ αληθινή και γι΄αυτό την έχει αγαπήσει ο κόσμος. Τα παιδιά την είδαν μαγειρικά και την πλησίασαν με καλό σκοπό, θέλω να πιστεύω.

MasterChef 5 Βίλλη

Απομακρύνθηκα γιατί έβλεπα ότι θα αποχωρήσω και δεν ήθελα να τη δω να κλαίει. Όταν είδα το επεισόδιο ξέσπασα στο δωμάτιό μου. Μου έγραψε και ένα γράμμα, το οποίο πρόλαβα να διαβάσω και να νιώσω όλα όσα ένιωσε και η Μαργαρίτα. Θέλω να είναι η νικήτρια του φετινού MasterChef. Είναι μία γυναίκα με πολύ αγνή ψυχή που θα πάει πολύ μπροστά στη ζωή της».

Και συνέχισε: «Κανένα παιδί δεν έχει κακία μέσα του, είναι ο εγκλεισμός που τα δημιουργεί όλα. Τώρα που είδα τι έχει ειπωθεί, καταλαβαίνω ότι δεν είναι προσωπικό, είναι της στιγμής. Ευελπιστώ ότι ο Παναγιώτης, ο Νίκος και ο Κωνσταντίνος θα γίνουν ξανά ομάδα».

«Η Μαρίνα έδωσε την κάρτα για να φανεί καλή»

Λίγο μετά την αποχώρηση της Βίλλυς από το MasterChef 5, τα μέλη της Μπλε ομάδας μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των ΚουΚου» και εξήγησαν τι ακριβώς έγινε στην επίμαχη ψηφοφορία η οποία σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Η Μαρία Λαζαρίδου, ήταν η παίκτρια που σώθηκε από την κάρτα ασυλίας της Μαρίνας και στις δηλώσεις της τόνισε πως οι συμπαίκτες της, την αντιμετώπισαν σαν να είναι το εύκολο θύμα

Πολλοί από τους παίκτες της Μπλε ομάδας, στάθηκαν κατά του Παναγιώτη Τζαμαλή ο οποίος μίλησε με άσχημο τρόπο για την στρατηγική που ακολούθησαν.

Οι δηλώσεις των παικτών του MasterChef 5 για την ψηφορορία

Τζιοβάνι: «Γιατί πρέπει να μου φωνάζεις εμένα, ντροπή; Μίλησα με τον Παναγιώτη και μου ζήτησε συγγνώμη».

Μαρία: «Η Μαρία έκρινε πως είμαι μαγειρικά αδύναμη και με ψήφισε. Δεν πιστεύω ότι είναι η αλήθεια τους, απλά είπαν αυτό για να πουν κάτι. Άλλαξα γνώμη για κάποια άτομα από την ομάδα, όχι επειδή με ψήφισαν, αλλά για πράγματα που ειπώθηκαν, όπως αυτό που είπε ο Νίκος, ότι θα κάνει τα πάντα για να χάσουμε. Κανείς δεν εναντιώθηκε σε αυτό και δεν το καταλαβαίνω.

MasterChef Μαρία Λαζαρίδου

Θεωρώ ότι ήμουν το "εύκολο θύμα". Δεν ξέρω με ποια λογική η Μαρίνα μου έδωσε την κάρτα. Για τα δικά της μάτια, είπε ότι το θεωρεί άδικο και την ευχαριστώ. Δεν της χρωστάω κάτι, δεν νομίζω ότι θα έκανα το ίδιο».

Νίκος: «Όσον αφορά στην ομάδα, ναι το παίρνω πίσω αυτό που είπα, είναι της στιγμής, αλλά για τον Παναγιώτη όχι. Ένιωσα ότι με προσέβαλε και αυτό για εμένα δεν αλλάζει».

MasterChef 5 Νίκος Σκορδάκης

Παναγιώτης: «Τσακώθηκα για μία ομάδα, η οποία στην ουσία φάνηκε ότι δεν αισθάνεται ομάδα. Τα παιδιά ήθελαν να ψηφίσουν την Ανούς, αλλά η Ανούς πήρε την ασυλία. Εμένα δεν μου αρέσει η αδικία και όταν βλέπω έναν άνθρωπο ο οποίος αδικείται, θα τον υποστηρίξω».

Στέφανος: «Η Μαρίνα ήθελε να φανεί. Όταν ένας άνθρωπος σου έχει δείξει ότι δεν κάνει παρέα μαζί σου, σε διώχνει από την ομάδα σου... Ο Τζαμαλής ένα διήμερο τώρα έχει πλησιάσει τη Μαρία, μπορεί να του αρέσει».

Ηρώ: «Ο Παναγιώτης εκφράστηκε απαράδκετα, δεν σεβάστηκε κανένας μας. Η Μαρίνα δεν το έκανε με την καλή της καρδιά, το έκανε απλά για να φανεί καλή και γλυκούλα».