Νίκος Μουτσινάς για Νέα Σμύρνη: «Να φύγουμε όλοι από τους δρόμους, να κοπανιούνται μόνοι τους»

«Με την παραίτηση κάπως δεν το ‘χουνε. Φοβούνται;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς για Νέα Σμύρνη: «Να φύγουμε όλοι από τους δρόμους, να κοπανιούνται μόνοι τους»

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή του, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να πάρει θέση στα όσα διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στην πλατεία Νέας Σμύρνης, με την επίθεση των αστυνομικών στους πολίτες.

Ο παρουσιαστής δεν χαρίστηκε καθόλου στις δηλώσεις του και τόνισε πως δεν έχει σκοπό να τα βάλει με την κυβέρνηση αλλά πως κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη, όπως θα συνέβαινε και σε μία ιδιωτική εταιρεία αν υπήρχε κάποιο μεγάλο λάθος.

Νίκος Μουτσινάς Νέα Σμύρνη

Η τοποθέτηση του Νίκου Μουτσινά για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

«Να φύγουμε όλοι, να μην υπάρχει κόσμος στον δρόμο να μην μπορούν κάποιοι να κάνουν κάποια πράγματα! Να είναι έτσι άδεια όχι… Να κοπανιούνται μόνοι τους! Ζητώ συγγνώμη, υπάρχει κάποια ένταση, κάτι πρέπει να γίνει. Δεν θέλω να τα βάλω με την κυβέρνηση, δεν με ενδιαφέρει η πολιτική. Με την παραίτηση κάπως δεν το ‘χουνε. Φοβούνται; Αν ήταν σε μία εταιρεία και γινόταν κάτι λάθος, ο διευθυντής δεν έφευγε κάποια στιγμή; Ε, άντε! Δεν είναι μπράβο Νίκο… Θα εκραγεί ο εγκέφαλος κάποια στιγμή» είπε χαρακτηριστικά.

Νίκος Μουτσινάς: Ο ΣΚΑΙ τον θέλει στη κριτική επιτροπή του νέου project που ετοιμάζει

Το πρωί της Τρίτης, η κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου συνάντησε τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά του σχέδια.

Πριν από μερικές μέρες, ο ΣΚΑΙ ανανέωσε την συνεργασία του με τον σπουδαίο παρουσιαστή, ο οποίος σκοπεύει να παραμείνει στον σταθμό για ακόμη δύο χρόνια.

Νίκος Μουτσινάς - ο ΣΚΑΙ τον θέλει στη κριτική επιτροπή του νέου project που ετοιμάζει

Έτσι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε πως ο ΣΚΑΙ βρίσκεται σε ετοιμασίες ενός μεγάλου πρότζεκτ, στο οποίο πολύ πιθανόν να δούμε τον Νίκο Μουτσινά στην κριτική επιτροπή.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος είπε: «Αυτό που ακούγεται είναι για ένα νέο project με κριτική επιτροπή που σχεδιάζει ο ΣΚΑΙ και θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβρη. Μάλιστα τα γυρίσματα θα αρχίσουν από τον Αύγουστο. Θέλουν πάρα πολύ τον Νίκο Μουτσινά, όπως τον θέλουν γενικά για ότι συμβαίνει στον ΣΚΑΙ». Να σημειώσουμε πως πριν μέρες η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά δεν προβλήθηκε λόγω προβλημάτων!