Κατερίνα Στικούδη για Κώστα Δόξα: «Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι»

«Οποιαδήποτε μορφή βίας είναι κατακριτέα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Στικούδη για Κώστα Δόξα: «Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι»

Η Κατερίνα Στικούδη το πρωί της Δευτέρας μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει και για την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το YFSF, με την τραγουδίστρια να ξεκαθαρίζει πως η υπόθεση έχει πλέον πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Η ίδια προσπάθησε να σταματήσει τη συζήτηση καθώς δεν ήθελε να εκθέσει κανέναν, ωστόσο αρκέστηκε στο να πει ότι οποιαδήποτε μορφή βίας θα πρέπει να είναι κατακριτέα.

Κατερίνα Στικούδη Κώστας Δόξας

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη για τον Κώστα Δόξα

«Αυτά είναι πλέον γνωστά. Η υπόθεση αυτή έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και σίγουρα, οποιαδήποτε μορφή βίας είναι κατακριτέα. Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Η εικόνα αυτής της γυναίκας όχι μόνο ήταν σοκαριστική! Είμαστε μαζί της»

Η ομάδα του Πρωινού ασχολήθηκε με την διαμάχη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, Κώστα Δόξα και Μαρία Δεληθανάση, με την Φαίη Σκορδά να παίρνει το λόγο μετά από δηλώσεις που έκανε η Ματθίλδη Μαγγίρα στην εκπομπή.

«Προσωπικά, σοκαρίστηκα δεν το περίμενα. Αλλά εντάξει, αυτό αφορά μια προσωπική σχέση ενός ζευγαριού. Δεν με αφορά εμένα, είναι κάτι μεταξύ των δύο, το οποίο μια και πήρε τη νομική οδό θα το λύσουν μεταξύ τους. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, δεν ήμουν του κοντινού περιβάλλοντος του ζευγαριού για να ξέρω πράγματα», είπε η πρώην συμπαίκτρια του στο YFSF, αφού ο τραγουδιστής αποχώρησε από το παιχνίδι.

Σκορδά για Δόξα - Δεληθανάση

«Νομίζω ότι ήταν σοκαριστικό για όλους την Παρασκευή όταν έφτασε αυτή η είδηση. Δεν μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει μέσα σε ένα σπίτι, όταν έχουν πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης τα θέματα αυτά. Η εικόνα, όμως, αυτής της γυναίκας -δεν με αφορά σε επίπεδο κουτσομπολιού τι έχει συμβεί και τι δεν έχει συμβεί, δεν κάνουμε δικαστήριο-, η εικόνα αυτής της γυναίκας όχι μόνο ήταν σοκαριστική, είμαστε μαζί της.

Η εικόνα αυτής της γυναίκας με τους μώλωπες, ότι και να έχει συμβεί, είμαστε μαζί της. Σαφώς δεν μπορείς να γνωρίζεις, αλλά από τη στιγμή που βλέπεις την εικόνα μιας κακοποιημένης γυναίκας, είσαι δίπλα της», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.