Μέγκαν Μαρκλ: «Δεν περίμενα να υποκλίνονται στην βασίλισσα, πίστευα πως είναι απλά η γιαγιά του Χάρι»

Αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας τους

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μέγκαν Μαρκλ: «Δεν περίμενα να υποκλίνονται στην βασίλισσα, πίστευα πως είναι απλά η γιαγιά του Χάρι»

Η Μέγκαν Μαρκλ στην πιο αποκαλυπτική συνέντευξη που έχει δώσει μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι, αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως ήταν η πρώτη της γνωριμία με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Οι αποκάλυψη της Μέγκαν Μαρκλ για την γνωριμία της με την Βασίλισσα Ελισάβετ

«Δεν υπήρχε μεγάλη επισημότητα την πρώτη φορά που συναντήθηκα με την μεγαλειότατη. Θα πηγαίναμε για φαγητό στο Royal Lodge όπου μένουν κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας ο Άντριου, η Φέργκι. Η Μπεατρίς μένει αρκετό χρόνο εκεί. Με τη Γιουτζίνι γνωριζόμασταν πριν γνωρίσω τον Χάρι οπότε ήταν οικεία τα πρόσωπα.

Είμαστε φίλοι μαζί τους ως ζευγάρι. Η βασίλισσα είχε πάει σε μία εκκλησιαστική λειτουργία στο Ουίνδσορ και θα ήταν στο σπίτι. Θυμάμαι ότι ήμασταν στο αυτοκίνητο και είπε “Η γιαγιά μου είναι εκεί και θα την γνωρίσεις”. Είπα “Τέλεια αγαπούσα την γιαγιά μου”. Δεν περίμενα ότι υποκλίνονται, του είπα είναι η γιαγιά σου και είπε “Είναι η Βασίλισσα”. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το συνειδητοποίησα. Υποκλίνεσαι βαθιά ως ένδειξη σεβασμού», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μέγκαν Μαρκλ.

Ενώ συνέχισε:

«Δεν είχα άγχος πριν συναντήσω τη βασίλισσα, ωστόσο, ο Χάρι με ρώτησε αν ξέρω πώς πρέπει να υποκλιθώ όταν ήμασταν στο αυτοκίνητο, πέντε λεπτά πριν πάμε στο παλάτι. Ήξερα ότι αυτό το κάνουν δημόσια, αλλά δεν περίμενα ότι το κάνουν και εντός της οικογένειας. Σκέφτηκα πως είναι απλά η γιαγιά του». Το ζευγάρι αποκάλυψε πως περιμένει κοριτσάκι.

μεγκαν μαρκλ γνωριμία με ελισαβετ

Aκολουθήστε την Ιωάννα Πολυχρόνη στο Instagram.

Μέγκαν Μαρκλ: «Η Κέιτ Μίντλετον με έκανε να κλάψω πριν τον γάμο μου»

Στη συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε η Μέγκαν Μαρκλ μαζί με τον Χάρι στην Όπρα, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως οι φήμες για τη σχέση της με την Κέιτ Μίντλετον ξεκίνησαν εξαιτίας ενός περιστατικού που έγινε πριν τον γάμο.

Συγκεκριμένα, η πρώην Δούκισσα του Σάσεξ, η οποία μάλιστα αποκάλυψε πως περιμένει κοριτσάκι, μίλησε για τα όσα έγιναν με την Κέιτ, και ξεκαθάρισε πως οι δυο τους τα βρήκαν πολύ γρήγορα ενώ τα μέσα έγραφαν «τέρατα».

«Δεν έκανα εγώ την Κέιτ να κλάψει. Το αντίθετο. Λίγες ημέρες πριν τον γάμο ήταν αναστατωμένη σχετικά με ένα κοριτσίστικο φόρεμα. Με έκανε να κλάψω, με πλήγωσε πολύ. Και δεν το λέω για να δυσφημίσω κάποιον γιατί ήταν μια δύσκολη εβδομάδα.

Και η Κέιτ συγχύστηκε με κάτι αλλά το διόρθωσε και ζήτησε συγγνώμη. Και μου έφερε λουλούδια και ένα σημείωμα. Και έκανε αυτό που θα έκανα κι εγώ αν είχα πληγώσει κάποιον, θα είχα αναλάβει την ευθύνη. Απολογήθηκε. Και σε σχέση με όσα γίνονταν εκείνη την περίοδο, όπου όλοι προσπαθούσαν να μου συμπαρασταθούν δεδομένου του τι συνέβαινε με τον πατέρα μου, δεν έβγαζε νόημα όλα αυτό» είπε η Μέγκαν Μαρκλ.